Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fb, Diego Carlos, Amrabat ve Livakovic için yaklaşık 35 milyon verdiği oyuncuları kiraladı. Ne kadar aldı ne kadar maaşı ödeniyor bilgisi yok.

Şu rezalet bir durum. Ama bizim Cuesta yangını kadar konuşulmuyor bile.
En az yarısını karşılayıp bedava yollamıştır.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zaha imkanı yok fb ye gidecek dedikten tam 1-2 dakika sonra zaha kap'ı gelmişti
ben sana ve senin ekip arkadaşına neden ve nasıl güveneyim RODOP

Adama salladık eleştirdik ama çıktı delikanlı gibi kendi açıkladı. Açık açık ta kulübümizğn ismini vererek bide. Helal olsun kardeşim benim. Hoşgeldin diyelim, hayırlısı olsun inşallah.
Bazı ŞEREFSİZler gibi it gibi korkarak saklanarak transfer olmadı.
Artık bizim oyuncumuz sonuna destek olmak gerekir.

Hakan gelmiyor oraya U23 ciğersiz bir topçu alınabilir.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Inter'in inadı bi şekilde kırılır bence. Hakan gelse bile ciğersiz herif lazım ama bence. Torreira'ya bi şey olsa savunma ve koşturma yükünü Lemina tek başına çekemez. Kaan ile falan zaten olmaz, Hakan + İlkay + Sara da o derece koşturan herifler değiller.
gecen sezon ona yakindi performansi. sadece 2 sezon once baya kotu bir senesi var onun disinda performansi dusuyor diyemeyiz.
TS şampiyonluğa oynamadıkça çok izlediğim bi takım değil sadece şamp. adaylarıyla maçlarına bakıyorum. Bu sezon izlediğim maçlarda iyiydi ama bence geçen sezon mesela Fb maçı fln skandaldı. Yine de haksızlık etmiyim ama o şamp. sezonu oynadığı topu bi daha oynarken görmedim

Ha gerçi Muslera da bi daha 14-15'te oynadığı gibi oynamadı belki de onu beklemek de çok doğru değildir

milli takım toplama kampına dönmüş anasını satayım

bi tarafta sinsi karaktersiz puşt kerem almış eline telefonu kobanililere yaranma derdinde

bi tarafta barış dansözü arap çölüne kaçma planları yapıyor

bi tarafta uğurcan ulan hazır istanbula geldim hemen gsye imza atalım da trabzona dönmeyelim kafasında

milli takım kaptanı gsye gelebilmek için interle pazarlık yapacağım diye kampa gelmiyor

yunusla abdulkerim kafa kafaya vermiş lan şimdi keremi nerde kıstırıp döveriz planı yapıyor

eren elmalı kime tavır alacağını çözememiştir daha

ortama bak bi kibrit çaksalar herkes patlayacak

- Kerem Aktürkoğlu Galatasaraylıları kudurttu.- Galatasaray'ın elinden Ederson'u aldık.- Aranan kan Asensio geldi.- Fenerbahçe Beko bir kısa daha alacakmış... Günün keyif seviyesi.

adamların kafa uçmuş
sanki şampiyon oldular
Ugurcan hamlesi keyiflerini gotlerinde patlatmistir.

Karakter dediğin budur izle barış da ders al
Böyle veda edilir böyle transfer kabul edilir

Uğurcan iyi kaleci hayırlısı olsun. İyi bi kalecinin yanı sıra iyi bi karakter çektik. Bu mesaj bunun kanıtıdır.
Öyle tr nin en şerefli kulübü açıklamasına benzemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt