Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu scarpa iyi de bilemiyom brezilden 10 nolara soru işaretli bakıyorum. Yoksa çok teknik adam, sol ayak da roket atıyor sanki bi golüne denk gelmiştim maçı kazandırmıştı cezadahası dışında. asmıştı köşeye

tipoloji olarak aradagimiz tur - en azindan benim begendigim oyun turlerinde,,
de zerbi futboluna cuk diye oturacak tur kanimca...
*fatih terim deniliyor hoca olarak, bu oyuncu fatih hocanin oyununa da cuk diye otururur. yeni felipe'si olur bir cok yonden.

oyunun taktiksel yonuden guclu bir oyuncu. bu da cok cok onemli bir nuans. gelirse daha detayli bir kac sey karalariz elbette.

asist konusunda zaten ligde ses getirmisti.ozetle. old scholl ~ mevcut donem sentezinde bir profil.
mevkisi disinda oynadigi maclarda bile katki veriyordu izledigim maclarda.
brezilya milliyi 1 kez giymesi-yanilmiyorsam kolombiya hazirlik maci idi.. talihsizlik. daha fazla olabilirdi sayi.

benim tek endisem; babel gibi ,youtuber yonu olmasi(hatta,skateboard hastasi) .... < brezilyali arkadaslar dan ogrendigim.

bu elbette futboluna engel teskil etmiyor. verimli olmayi surduruyor. fakat ,babel den o kadar sogudum ki, onu cagristiran benzer hoby vssi olana mesafeli durmaya calisiyorum o gun bugundur......

bu arada bunun bir tik ustu iyi profil 2 oyuncu yazayim kosede dursun nacizane onerim ; raphael veiga. ayni yerden hatta ayni takimdan,,,digeri ise *flamengo dan urguayli *arrascaeta. uruguay bolgesinden-defansor s takimindan yetenek listeme vakti zamaninda girmisti...suan yasi 28....oyle boyle degil izlemeyenler bir goz atsin-safi yetenek.
( ah muslera ah diyeesi geliyor insanin. *memleketinden *bu tur ust yetenekleri bize onerme, bula bula saracchi gibilerle oyna....)
neyse. sozun ozu , mevcut brezil liga sin da tarafim adina en dikkat ceket orta sahalardan bu 3 ismi ayni mesajda yorumlayayim dedim....

tipoloji olarak aradagimiz tur - en azindan benim begendigim oyun turlerinde,,
de zerbi futboluna cuk diye oturacak tur kanimca...
*fatih terim deniliyor hoca olarak, bu oyuncu fatih hocanin oyununa da cuk diye otururur. yeni felipe'si olur bir cok yonden.

oyunun taktiksel yonuden guclu bir oyuncu. bu da cok cok onemli bir nuans. gelirse daha detayli bir kac sey karalariz elbette.

asist konusunda zaten ligde ses getirmisti.ozetle. old scholl ~ mevcut donem sentezinde bir profil.
mevkisi disinda oynadigi maclarda bile katki veriyordu izledigim maclarda.
brezilya milliyi 1 kez giymesi-yanilmiyorsam kolombiya hazirlik maci idi.. talihsizlik. daha fazla olabilirdi sayi.

benim tek endisem; babel gibi ,youtuber yonu olmasi(hatta,skateboard hastasi) .... < brezilyali arkadaslar dan ogrendigim.

bu elbette futboluna engel teskil etmiyor. verimli olmayi surduruyor. fakat ,babel den o kadar sogudum ki, onu cagristiran benzer hoby vssi olana mesafeli durmaya calisiyorum o gun bugundur......

bu arada bunun bir tik ustu iyi profil 2 oyuncu yazayim kosede dursun nacizane onerim ; raphael veiga. ayni yerden hatta ayni takimdan,,,digeri ise *flamengo dan urguayli *arrascaeta. uruguay bolgesinden-defansor s takimindan yetenek listeme vakti zamaninda girmisti...suan yasi 28....oyle boyle degil izlemeyenler bir goz atsin-safi yetenek.
( ah muslera ah diyeesi geliyor insanin. *memleketinden *bu tur ust yetenekleri bize onerme, bula bula saracchi gibilerle oyna....)
neyse. sozun ozu , mevcut brezil liga sin da tarafim adina en dikkat ceket orta sahalardan bu 3 ismi ayni mesajda yorumlayayim dedim....
Evet hocam veiga benim de dikkatimi çok çekmişti çok iyi bi oyuncu. Palmeiras genel olarak çok hoşuma gidiyor iyi oyunvulara sahipler

Nelsonu 15 gibi bi rakama satıp 6.5-7 opsiyonlu ozan çekmek iyi olmaz mı
Nelsson 700k maaş alıyor
Ozan 2 m euro

Vergileri de katarsak Ozan brüt 3.3 eder, Nelsson 1.1de kalır.

4 sene desek Ozan 13.2 eder, Nelsson 4.4 aradaki 9u katarsan Ozan daha pahalıya gelir.

Ülke futbolu sırf şu hesabı yapamadığı için battı.

Nelsson 700k maaş alıyor
Ozan 2 m euro

Vergileri de katarsak Ozan brüt 3.3 eder, Nelsson 1.1de kalır.

4 sene desek Ozan 13.2 eder, Nelsson 4.4 aradaki 9u katarsan Ozan daha pahalıya gelir.

Ülke futbolu sırf şu hesabı yapamadığı için battı.
Doğru mantıklı hiç düşünmemiştim vallahi :) kaan desek o da aynı kapıya çıkar 1.7den aşağı imzalamaz gibi.

Ozan Schalke'de aldigi 3-3,5 milyon brütü kimseden alamaz. Transfer oldugu an biraz fedakarlik yapmali. Premier League'de iyi performans gösterse, ayni maasi rahat alirdi ama suan bence kimse o parayi vermez. Primlerle 1,5a geliyorsa gelsin. Yoksa pahaliya patliyor. Schalke daha 8 milyon civarinda gelir bekliyormus. Onu normalde rahat 6-6,5a düsürüsun ama maasinda fedakarlik yapmazsa, baya pahaliya patlar.

15 uzeri bi teklif varmis nelssona. Resmi teklif sadece nelssona gelmis ztn.

Satilmamasi lzm nelsson çok dengeli bi stoper olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
Dkdan sonra satmak en öantıklısı olacaktır. Olası bi çeyrek final ve nelsonun iyi performunda serbest kalma maddesini ödemeleri hayal değil gibi

Okay yokuşlu haberleri çıkmadığı için henüz transfer sezonu açılmış gibi hissetmiyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220616-230530~2.webp
    Screenshot_20220616-230530~2.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 45
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt