Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.665
- 73.202
- 5.188
Nelsonu 15 gibi bi rakama satıp 6.5-7 opsiyonlu ozan çekmek iyi olmaz mıMarcao ile Kerem varken Nelsson giderse net üzülürüm yalnız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nelsonu 15 gibi bi rakama satıp 6.5-7 opsiyonlu ozan çekmek iyi olmaz mıMarcao ile Kerem varken Nelsson giderse net üzülürüm yalnız.
Bu scarpa iyi de bilemiyom brezilden 10 nolara soru işaretli bakıyorum. Yoksa çok teknik adam, sol ayak da roket atıyor sanki bi golüne denk gelmiştim maçı kazandırmıştı cezadahası dışında. asmıştı köşeye
marcao bu sene gitmezse tüm sezon küfür ettirir kendine muhtemelen. saldı mı çekilmiyorMarcao ile Kerem varken Nelsson giderse net üzülürüm yalnız.
De Zerbi sanırım. 3 adaydan 2'ye inmiş. Öyle açtılar yayını. Aynı zamanda transfer gelişmesi varmış.Okan olsun
Evet hocam veiga benim de dikkatimi çok çekmişti çok iyi bi oyuncu. Palmeiras genel olarak çok hoşuma gidiyor iyi oyunvulara sahiplertipoloji olarak aradagimiz tur - en azindan benim begendigim oyun turlerinde,,
de zerbi futboluna cuk diye oturacak tur kanimca...
*fatih terim deniliyor hoca olarak, bu oyuncu fatih hocanin oyununa da cuk diye otururur. yeni felipe'si olur bir cok yonden.
oyunun taktiksel yonuden guclu bir oyuncu. bu da cok cok onemli bir nuans. gelirse daha detayli bir kac sey karalariz elbette.
asist konusunda zaten ligde ses getirmisti.ozetle. old scholl ~ mevcut donem sentezinde bir profil.
mevkisi disinda oynadigi maclarda bile katki veriyordu izledigim maclarda.
brezilya milliyi 1 kez giymesi-yanilmiyorsam kolombiya hazirlik maci idi.. talihsizlik. daha fazla olabilirdi sayi.
benim tek endisem; babel gibi ,youtuber yonu olmasi(hatta,skateboard hastasi) .... < brezilyali arkadaslar dan ogrendigim.
bu elbette futboluna engel teskil etmiyor. verimli olmayi surduruyor. fakat ,babel den o kadar sogudum ki, onu cagristiran benzer hoby vssi olana mesafeli durmaya calisiyorum o gun bugundur......
bu arada bunun bir tik ustu iyi profil 2 oyuncu yazayim kosede dursun nacizane onerim ; raphael veiga. ayni yerden hatta ayni takimdan,,,digeri ise *flamengo dan urguayli *arrascaeta. uruguay bolgesinden-defansor s takimindan yetenek listeme vakti zamaninda girmisti...suan yasi 28....oyle boyle degil izlemeyenler bir goz atsin-safi yetenek.
( ah muslera ah diyeesi geliyor insanin. *memleketinden *bu tur ust yetenekleri bize onerme, bula bula saracchi gibilerle oyna....)
neyse. sozun ozu , mevcut brezil liga sin da tarafim adina en dikkat ceket orta sahalardan bu 3 ismi ayni mesajda yorumlayayim dedim....
Nelsson 700k maaş alıyorNelsonu 15 gibi bi rakama satıp 6.5-7 opsiyonlu ozan çekmek iyi olmaz mı
Doğru mantıklı hiç düşünmemiştim vallahiNelsson 700k maaş alıyor
Ozan 2 m euro
Vergileri de katarsak Ozan brüt 3.3 eder, Nelsson 1.1de kalır.
4 sene desek Ozan 13.2 eder, Nelsson 4.4 aradaki 9u katarsan Ozan daha pahalıya gelir.
Ülke futbolu sırf şu hesabı yapamadığı için battı.
Terim vasat mi hocam
taş gibi adamdı geldiğinde terim idmanı yedi caspera döndü. takımda fiziken geriye gitmeyen bir tane oyuncı yok.
15 uzeri bi teklif varmis nelssona. Resmi teklif sadece nelssona gelmis ztn.Nelsonu 15 gibi bi rakama satıp 6.5-7 opsiyonlu ozan çekmek iyi olmaz mı
10mflorentino 4-5 e biter,xeka 2 maaşa biter , isco 3 maaş 2 imza ,stopere ozanı kirala
solbaken 2-3,botheim free maaş da çok olmaz ,sola daramyi kirala yada trazege 3-4e biter bu kadar zor mu bunları yapmak
Dkdan sonra satmak en öantıklısı olacaktır. Olası bi çeyrek final ve nelsonun iyi performunda serbest kalma maddesini ödemeleri hayal değil gibi15 uzeri bi teklif varmis nelssona. Resmi teklif sadece nelssona gelmis ztn.
Satilmamasi lzm nelsson çok dengeli bi stoper olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
Veigayi alamayiz şu an Brezilya liginin MVP si denilebilir oyunu bakımından Gabigolle beraberEvet hocam veiga benim de dikkatimi çok çekmişti çok iyi bi oyuncu. Palmeiras genel olarak çok hoşuma gidiyor iyi oyunvulara sahipler
rose ile terimin yüzünü editleyebilcek birisi var mıdır