Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marcao giderse alınır diye düşünüyorum zaten. Bonservisi yok o yüzden bir tık taviz verilebilir maaştan PvA misali.Marcao o parayi almiyor. O para denayere cok
Okan'ın Pivotla oynadığını biliyoz renktaş.Dzyuba bonservissiz fırsat transferi.Diğer yandan Muleka da fırsat transferi 4 milyon euro istiyo kulübü.Gulbrandsen gibi kullanabilir.Umut da yabancı sınırında güzel bi hamle olur hem de Lig'in Gol Kral'ı..Tipki hocan gibi forvet fetisistisin
cimbom istedi fener aldıDzyuba yı istediğimizi düşünmüyorum fner medyası çıkartıyor haberleri geçelim.
Forum seviyesini korumak adına en önemli unsurlardan birisi küfür ve hakaret içerikli mesajların olmamasıdır. Küfür iması ve kısaltması içeren mesajlar atan üyeler uyarılacak tekrarı halinde MYC uygulanacaktır.
7m euro istiyorlar diye okudum reis bugun.Okan'ın Pivotla oynadığını biliyoz renktaş.Dzyuba bonservissiz fırsat transferi.Diğer yandan Muleka da fırsat transferi 4 milyon euro istiyo kulübü.Gulbrandsen gibi kullanabilir.Umut da yabancı sınırında güzel bi hamle olur hem de Lig'in Gol Kral'ı..
Mohamed diagne gomis gibi 3 forvet var elinde. Mohamed disinda hicbirinden cikamazsin cunku o paralari baska kimse vermez. Diagne bu sezon 2.4 alacak sanirim.Okan'ın Pivotla oynadığını biliyoz renktaş.Dzyuba bonservissiz fırsat transferi.Diğer yandan Muleka da fırsat transferi 4 milyon euro istiyo kulübü.Gulbrandsen gibi kullanabilir.Umut da yabancı sınırında güzel bi hamle olur hem de Lig'in Gol Kral'ı..
Kasımpaşa'da bi yetkili açıklama yapmış.Satın alma opsiyonu 3 milyon euroyken sözleşmede değişik nedenlerden dolayı kulübü 4 milyon euro istemiş.Diğer Süper Lig takımlarına da önermişler.Kasımpaşa yetkilisi 3 milyon eurodan fazla vermek istemiyoruz o bonservisten daha azına daha iyisini transfer ederiz demişler..7m euro istiyorlar diye okudum reis bugun.
tuhaf bir sözleşmesi var. eski takımı mazembenin 2mye geri alma opsiyonu var diyorlarKasımpaşa'da bi yetkili açıklama yapmış.Satın alma opsiyonu 3 milyon euroyken sözleşmede değişik nedenlerden dolayı kulübü 4 milyon euro istemiş.Diğer Süper Lig takımlarına da önermişler.Kasımpaşa yetkilisi 3 milyon eurodan fazla vermek istemiyoruz o bonservisten daha azına daha iyisini transfer ederiz demişler..
Diagne öyle böyle gönderilmeli. Son senesi değil mi bunun. Değilse bile bir yere kiralanmaliMohamed diagne gomis gibi 3 forvet var elinde. Mohamed disinda hicbirinden cikamazsin cunku o paralari baska kimse vermez. Diagne bu sezon 2.4 alacak sanirim.
Ben mohamede cok katkisi olacagini dusunuyorum okanin.
Forvet bolgesine umut disinda kimse alinmamalı. Dolu o bölge
Mohamed için Fransa Ligi'nden isteyen kulüpler var diye bi haber vardı.Mohamed ikna edilirse Muleka alınmaz ama Okan'ın ben bi şekilde Diagne ve Gomis'i göndertip Pivot alacağını düşünüyorum.O da en yakın bana bonservissiz olduğu için Dzyuba geliyo.Gönül isterki Hırvat Ligi'nden genç Pivot getirilsin transfer edilsin ama bonservisleri pahalı olur..Mohamed diagne gomis gibi 3 forvet var elinde. Mohamed disinda hicbirinden cikamazsin cunku o paralari baska kimse vermez. Diagne bu sezon 2.4 alacak sanirim.
Ben mohamede cok katkisi olacagini dusunuyorum okanin.
Forvet bolgesine umut disinda kimse alinmamalı. Dolu o bölge