Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Vasfi Vural
1655630880615.png

Tipki hocan gibi forvet fetisistisin
Okan'ın Pivotla oynadığını biliyoz renktaş.Dzyuba bonservissiz fırsat transferi.Diğer yandan Muleka da fırsat transferi 4 milyon euro istiyo kulübü.Gulbrandsen gibi kullanabilir.Umut da yabancı sınırında güzel bi hamle olur hem de Lig'in Gol Kral'ı..

trabzon denswil adlı saçma sapan herife 2.2 verdi yıllık oyuncu beleş olunca maaşı biraz yüksek olur yapacak bir şey yok

Okan'ın Pivotla oynadığını biliyoz renktaş.Dzyuba bonservissiz fırsat transferi.Diğer yandan Muleka da fırsat transferi 4 milyon euro istiyo kulübü.Gulbrandsen gibi kullanabilir.Umut da yabancı sınırında güzel bi hamle olur hem de Lig'in Gol Kral'ı..
7m euro istiyorlar diye okudum reis bugun.

Mohamed diagne gomis gibi 3 forvet var elinde. Mohamed disinda hicbirinden cikamazsin cunku o paralari baska kimse vermez. Diagne bu sezon 2.4 alacak sanirim.

Ben mohamede cok katkisi olacagini dusunuyorum okanin.

Forvet bolgesine umut disinda kimse alinmamalı. Dolu o bölge

Muleka yasiyla oynamis birisi. Onu almalayim. Adam profesyonel olduktan sonra yasini 2 yas kücültmüstü. Onu yapan ondan önce bile belki yasiyla oynamistir.

7m euro istiyorlar diye okudum reis bugun.
Kasımpaşa'da bi yetkili açıklama yapmış.Satın alma opsiyonu 3 milyon euroyken sözleşmede değişik nedenlerden dolayı kulübü 4 milyon euro istemiş.Diğer Süper Lig takımlarına da önermişler.Kasımpaşa yetkilisi 3 milyon eurodan fazla vermek istemiyoruz o bonservisten daha azına daha iyisini transfer ederiz demişler..

Kasımpaşa'da bi yetkili açıklama yapmış.Satın alma opsiyonu 3 milyon euroyken sözleşmede değişik nedenlerden dolayı kulübü 4 milyon euro istemiş.Diğer Süper Lig takımlarına da önermişler.Kasımpaşa yetkilisi 3 milyon eurodan fazla vermek istemiyoruz o bonservisten daha azına daha iyisini transfer ederiz demişler..
tuhaf bir sözleşmesi var. eski takımı mazembenin 2mye geri alma opsiyonu var diyorlar :D y

Mohamed diagne gomis gibi 3 forvet var elinde. Mohamed disinda hicbirinden cikamazsin cunku o paralari baska kimse vermez. Diagne bu sezon 2.4 alacak sanirim.

Diagne öyle böyle gönderilmeli. Son senesi değil mi bunun. Değilse bile bir yere kiralanmali

Mohamed için Fransa Ligi'nden isteyen kulüpler var diye bi haber vardı.Mohamed ikna edilirse Muleka alınmaz ama Okan'ın ben bi şekilde Diagne ve Gomis'i göndertip Pivot alacağını düşünüyorum.O da en yakın bana bonservissiz olduğu için Dzyuba geliyo.Gönül isterki Hırvat Ligi'nden genç Pivot getirilsin transfer edilsin ama bonservisleri pahalı olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt