Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bartuğ konusunda haklılar ama şu açıdan da haksızlar.

Bartuğ iyi bir registaydı o varken Assuncao almak saçmaydı ancak Bartuğ o stiliyle de barınamz çünkü temastan çok uzak bir oyuncu.

O kadar orta saha sorunu yaşarken her türlü denenmeliydi.

Yine de bence Baran daha komple bir oyuncu olabilir; Bartuğ'un iyi yönleri çok iyi olsa da eksikleri fazlaydı.

Baran, Ali Turap, Hamza,Eren, Beknaz ve Emirhan ya geniş kadroda olmalı ya da oynama şartıyla kiralık verilmeliler

Bizim alt yapıdan çıkıp da arkasından ah vah edilecek kaç topçu oldu yahu sanırsın Ajax alt yapısından bahsediyoruz..En babası Efecan işte o da 30 undan sonra topçu oldu..
Ya fiziklerine bir bakın Allah aşkına 18-19 yaşında diyorlar sanırsın 14-15 kendine bakma yok geliştirme yok eee fiziksiz bebelerle şov yap üst kategoride topa dokunamiyorsun.. Bunlar için de iyi bahane oldu alt yapıdan her ayrılan kendini elden kaçmış Ribery sanıyor..

İlla ki sans verilsin istiyorum ben de ama bunlar da iyi ajitasyona çevirdi olayı sanırsın hepsi Uber yetenek göreceğiz bartugu da mustafa kapıyı da emre tintisi de madem büyük topçular ispatlasınlar kendilerini..

Mert çok iyi transfer olurdu da hem sassoulo bırakmak istemez hem istese de pahalı olur hem de oyuncu çok iyi bir fenerbahce taraftarı bize gelmek istemez

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocam sen alpaslan da fenerli, hatta gsye kufurlu tez yapiyor diyordun. Adam geldi iyi/kötu perform baska ama savasti takimi icin. Aciklamalari da gayet guzeldi. Birakalim artik bu febeli bu bejekeli topcu söylemlerini. Futbolcular parasporu tutuyor sadece

Bizim alt yapıdan çıkıp da arkasından ah vah edilecek kaç topçu oldu yahu sanırsın Ajax alt yapısından bahsediyoruz..En babası Efecan işte o da 30 undan sonra topçu oldu..
Ya fiziklerine bir bakın Allah aşkına 18-19 yaşında diyorlar sanırsın 14-15 kendine bakma yok geliştirme yok eee fiziksiz bebelerle şov yap üst kategoride topa dokunamiyorsun.. Bunlar için de iyi bahane oldu alt yapıdan her ayrılan kendini elden kaçmış Ribery sanıyor..

İlla ki sans verilsin istiyorum ben de ama bunlar da iyi ajitasyona çevirdi olayı sanırsın hepsi Uber yetenek göreceğiz bartugu da mustafa kapıyı da emre tintisi de madem büyük topçular ispatlasınlar kendilerini..
Arda Güler , Emirhan bunlar Hulk’u andırıyor mu dışarıdan? Gene fiziksizler bakmıyorlar kendilerine ama bakanlara da bizimkiler bakmıyor

Senden çıkan stoper Emircan için 10M istiyorlar. Eder etmez orası ayrı. Ama senin yerini doldurduğun adamlar Emre Taşdemir, Alpaslan. 3.ligden 10 savunmacı izlesen 4’ü bunlar kadar oynar zaten. Yerine iyi adam alsan tamam sıkıntı yok , ama almıyorsun.

marco rose geldi mi
0oyeQw.gif

Genç topçuyu oynatmak sadece idmana çıkarıp hadi oğlum oyna demekle olmuyor
ona bir mentör tutman 24 saat ilgilenmen lazım adam 20 li yaşlarda ülkesinden ilk defa çıkmış
dil kültür uyum sorunu var kolay değil sık sık konuşup ona güven vermelisin çık oyna kötü oynasanda canın sağolsun demelisin

Biz ne yaptık adam iyi oynasada çıkardık gözü 60 geçtimi adam klübeye kalkan tabelaya baktı
çoğu maç oyuna bile almadık sonra lafa gelince Fatih Terim oldu canım morutan da muhammed de harcandı
genç oyuncu alacaksan önce hocan inanacak güvenecek ilgilenecek uğraşıcak saldım çayıra mevlam kayıra yaparsan adam biter gider
kendi 20 yaşınızı düşünün ülkenizden çıkıp bir başka ülkeye çalışmaya gidiyorsunuz kimse sizi sallamıyor umursamıyor
ama çalışmak zorundasın benimde psikolojim bozulur soğur ülkeme geri döneyim diye beklerdim.

Terim kendi işine yaramadıkça genç oyuncu oynatmaz

Arda Güler , Emirhan bunlar Hulk’u andırıyor mu dışarıdan? Gene fiziksizler bakmıyorlar kendilerine ama bakanlara da bizimkiler bakmıyor

Senden çıkan stoper Emircan için 10M istiyorlar. Eder etmez orası ayrı. Ama senin yerini doldurduğun adamlar Emre Taşdemir, Alpaslan. 3.ligden 10 savunmacı izlesen 4’ü bunlar kadar oynar zaten. Yerine iyi adam alsan tamam sıkıntı yok , ama almıyorsun.

Emirhanin fiziği gayet iyi illa Hulk gibi olsun demiyorum ama en azından biraz dayanıklı ve çevik olmaları şart.. Arda Güler muazzam bir yetenek ama bu fiziksel gelisimle pek bir cacık olacağını sanmıyorum..
Emircan kim 10 milyon istenen merak ettim ?

Emirhanin fiziği gayet iyi illa Hulk gibi olsun demiyorum ama en azından biraz dayanıklı ve çevik olmaları şart.. Arda Güler muazzam bir yetenek ama bu fiziksel gelisimle pek bir cacık olacağını sanmıyorum..
Dün bir haber çıktı belki adını yanlış yazmışımdır yanlış yazdıysam bağışlayın. İstanbulspor stoperi

Foden var baya yetersiz bir fizik görüntüsü var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt