Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.745
- 43.657
- 3.888
[/QUOTE]
Eğlenme bizimle Emrah
Foden var baya yetersiz bir fizik görüntüsü var
Eğlenme bizimle Emrah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foden var baya yetersiz bir fizik görüntüsü var
@Ahmet Ulukırlı knk abdule en fazla teklifi veren bizmişiz. Bu adamın bize bakışı ne?
Ya işte bu uç bir örnek belki 13 yaşından. Zaten İstanbulspor’da muhtemelen kimse 5-6 vermeyeceği için satmamak adına o fiyatı çekmiştir piyasası artarsa Stsl’de diye.P.D. 500 bin renktas uçmuş onlar.. onu geçtim çocuk 13 yaşında ayrılmış bizden o kadar da geriye gitmeyelim bir zahmet..
Hocam Denayer’in o kadar piyasası olsa Sarıyer’e gelmez Cenk Ergün’le buluşmak için. Ben de çok seviyorum ama Lyon kaptanı adam free düşmüşken heleki Belçika stoperi bize düşüyor Avrupa’da bile oynamıyoruz.O piyasası olsa Nice ya da Lille kapmıştı.Denayer sağ bek olarak da kullanılabilecek önemli bir fırsat transferi. Daha önce forma giymemiş ve kulübe sempatisi olan biri olmasa boştaki bu seviye bir oyuncuya bu ücretler konuşulmazdı. Üstelik yaşı da genç. 10m+ transfer de yapabilir birkaç seneye..
Bence Nelsson ve Marcao satılmadan Denayer alınmalı. Üçünün yanına 2 altyapı oyuncusu eklenerek rotasyon tamamlanır.
Denayerin Avrupa'da başka takımların ilgisi vardır. Top class olmasa bile orta sınıf Avrupa takımları mutlaka ister. Denayerin içinde ciddi şekilde ukte kaldı bence ve şimdi imkanı varken tekrar formamizi giymek istiyor. Herşeyi satacağız diye kaide yok. Belkide emekli olana kadar klubun bir parçası olur. Ayrıca stoper adam yaş 30 da olsa milli takimda sürekliliği varsa, ligdede ortalama iş yaparsa yine satılır ve gelir elde edilir. Başakşehir satti, bjk sattı Tosic filanHocam Denayer’in o kadar piyasası olsa Sarıyer’e gelmez Cenk Ergün’le buluşmak için. Ben de çok seviyorum ama Lyon kaptanı adam free düşmüşken heleki Belçika stoperi bize düşüyor Avrupa’da bile oynamıyoruz.O piyasası olsa Nice ya da Lille kapmıştı.
2 sene sonra 28 sizce isteyecekler mi +10’a. Ya da Denayer burda kemiksiz 2 olsa Nice’ye bırakıp gidecek mi 1’e falan.
Güncelde menajerlik ön planda ve oyuncular pazarlanıyor, eskiden durum daha sıkıntılıydı.Bizim alt yapıdan çıkıp da arkasından ah vah edilecek kaç topçu oldu yahu sanırsın Ajax alt yapısından bahsediyoruz..En babası Efecan işte o da 30 undan sonra topçu oldu..
Ya fiziklerine bir bakın Allah aşkına 18-19 yaşında diyorlar sanırsın 14-15 kendine bakma yok geliştirme yok eee fiziksiz bebelerle şov yap üst kategoride topa dokunamiyorsun.. Bunlar için de iyi bahane oldu alt yapıdan her ayrılan kendini elden kaçmış Ribery sanıyor..
İlla ki sans verilsin istiyorum ben de ama bunlar da iyi ajitasyona çevirdi olayı sanırsın hepsi Uber yetenek göreceğiz bartugu da mustafa kapıyı da emre tintisi de madem büyük topçular ispatlasınlar kendilerini..
Hocam satmadan olur mu? Avrupa gelirin yok halk fakirleşmiş. Bu sene iyi kötü Avrupa yaptın Marcao, Kerem , Nelsson’u gördü millet. Seneye bu bonservisleri lig performansına göre artacak mı? Nelsson DK görecek onu es geç. Ama yapma bak şampiyon olsan max 30M veriyorlar. Yüksek bedel getirecek adamı ucuza alıp pahalıya satmadan nasıl sileceksin borcu. 6 sene üstüste şampiyon ol gene silinmiyor borcun.Denayerin Avrupa'da başka takımların ilgisi vardır. Top class olmasa bile orta sınıf Avrupa takımları mutlaka ister. Denayerin içinde ciddi şekilde ukte kaldı bence ve şimdi imkanı varken tekrar formamizi giymek istiyor. Herşeyi satacağız diye kaide yok. Belkide emekli olana kadar klubun bir parçası olur. Ayrıca stoper adam yaş 30 da olsa milli takimda sürekliliği varsa, ligdede ortalama iş yaparsa yine satılır ve gelir elde edilir. Başakşehir satti, bjk sattı Tosic filan
Denayer bazında yazdım zaten. Yaşı 30 da olsa performansı cokmediyse yine satarsın adamı. Senin bahsettigin 25-30 lari şu anki marcao ve nelsonn a bile verirler mi şüpheli. Ha şahsen ikiside o fiyatı eder benim acimda. Borca gelirsek bahsedilen porjeleri bahsettikleri gibi gerçekleştirebilirlerse en kolay borç sofirlayabililecek camia biziz.Hocam satmadan olur mu? Avrupa gelirin yok halk fakirleşmiş. Bu sene iyi kötü Avrupa yaptın Marcao, Kerem , Nelsson’u gördü millet. Seneye bu bonservisleri lig performansına göre artacak mı? Nelsson DK görecek onu es geç. Ama yapma bak şampiyon olsan max 30M veriyorlar. Yüksek bedel getirecek adamı ucuza alıp pahalıya satmadan nasıl sileceksin borcu. 6 sene üstüste şampiyon ol gene silinmiyor borcun.
Torrent adamı kesene kadar TS maçlarında falan baya döktürüyordu. İstikrarlı oynatmak lazım. Bu adamı devşirip sol bek bile yaparsın
Hocam karışmasın 30M’i lig şampiyonluk ödülü olarak yazdım. 540.000.000 TL falan veriyorlar diye biliyorum. 3 sene önce 180 M Euro’di. Şuan 30 M’Euro’ya denk geliyor.Denayer bazında yazdım zaten. Yaşı 30 da olsa performansı cokmediyse yine satarsın adamı. Senin bahsettigin 25-30 lari şu anki marcao ve nelsonn a bile verirler mi şüpheli. Ha şahsen ikiside o fiyatı eder benim acimda. Borca gelirsek bahsedilen porjeleri bahsettikleri gibi gerçekleştirebilirlerse en kolay borç sofirlayabililecek camia biziz.
Şu adamı şu maçlardan dolayı 12+ paraya PL’ye satıyordun. Bak sakatlandı patladı elinde. Şimdi toplasın BJK maçında falan şov yapsın verecekler mi o parayı.
Kerem’i , Marcao’yu yarından tezi yok min toplam 35’e okutmak lazım daha fazlasını ileride kazanamazsın.
İşte o yüzden diyorum aynı şekilde Marcao’yu satalım ama Denayer’e 1.7 üstünde para vereceksek çok saçma olacak. Aynı maliyette biri gelecek ki yarın Sevilla istediğinde ben yıllık 2.5 alıyorum bu civarda ateşleyin bişiyler demesin.değerini bulan adamı satmakta beis yok ama önemli olan yerini doldurmak ve bu transferde artıda olmayı sürekli hale getirmek
mesela keremi satıp yerine trezege için yıllık 3 milyon vereceksek bu çok saçma olur