Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
P.D. 500 bin renktas uçmuş onlar.. onu geçtim çocuk 13 yaşında ayrılmış bizden o kadar da geriye gitmeyelim bir zahmet..
Ya işte bu uç bir örnek belki 13 yaşından. Zaten İstanbulspor’da muhtemelen kimse 5-6 vermeyeceği için satmamak adına o fiyatı çekmiştir piyasası artarsa Stsl’de diye.

Ama gerçekten üzülüyorum. Kılınç’ı aldık 3.senesine girecek galiba. Geldiğinde Anadolunun en iyi yerlisiydi free geldi maaşı iyi asla itiraz etmem. Ama Oğulcan (ki ilk senesinde verimli oldu) kadar Ömer kadar altyapıda yerli yok muydu mesela.

Emre Çolak’ı günahım kadar sevmem hocam ne futbolunu ne kişiliğini. Ama Oğulcan’dan fazlasını verdi. Birazcık az romantik olsan bir buçuk sene önce gönderip para kazanıyordun.Semih Kaya da öyle.Ki Semih 2 küsür para kazandırdı gene. Rıdvan , Ersin falan bence baya kötü oyuncular. Bak öyle böyle dışardan Alpaslan’ı alana kadar Euro 18’ken 3.5 kazandırıyor biri. Bu ikisiyle şampiyon da oldun yani.

Mert Müldür’e , Kaan Ayhan’a okey ama mesela Onur Bulut’a 3 verip o parada kara geçebilir misin? Ya da Kazımcan’a ki galiba bonservisi yok. Bir dene en azından olmazsa gene al tamam.

Eğlenme bizimle Emrah

1200px-Phil_Foden_%2836502388741%29.jpg

Denayer sağ bek olarak da kullanılabilecek önemli bir fırsat transferi. Daha önce forma giymemiş ve kulübe sempatisi olan biri olmasa boştaki bu seviye bir oyuncuya bu ücretler konuşulmazdı. Üstelik yaşı da genç. 10m+ transfer de yapabilir birkaç seneye..

Bence Nelsson ve Marcao satılmadan Denayer alınmalı. Üçünün yanına 2 altyapı oyuncusu eklenerek rotasyon tamamlanır.

Denayer sağ bek olarak da kullanılabilecek önemli bir fırsat transferi. Daha önce forma giymemiş ve kulübe sempatisi olan biri olmasa boştaki bu seviye bir oyuncuya bu ücretler konuşulmazdı. Üstelik yaşı da genç. 10m+ transfer de yapabilir birkaç seneye..

Bence Nelsson ve Marcao satılmadan Denayer alınmalı. Üçünün yanına 2 altyapı oyuncusu eklenerek rotasyon tamamlanır.
Hocam Denayer’in o kadar piyasası olsa Sarıyer’e gelmez Cenk Ergün’le buluşmak için. Ben de çok seviyorum ama Lyon kaptanı adam free düşmüşken heleki Belçika stoperi bize düşüyor Avrupa’da bile oynamıyoruz.O piyasası olsa Nice ya da Lille kapmıştı.

2 sene sonra 28 sizce isteyecekler mi +10’a. Ya da Denayer burda kemiksiz 2 olsa Nice’ye bırakıp gidecek mi 1’e falan.

Denayer 2018 den 2022 ye kadar lyonda iyi oynadı bize mutlak katkı sağlar 10 numara mutlaka lazım kilit oyuncu lazım.

Hocam Denayer’in o kadar piyasası olsa Sarıyer’e gelmez Cenk Ergün’le buluşmak için. Ben de çok seviyorum ama Lyon kaptanı adam free düşmüşken heleki Belçika stoperi bize düşüyor Avrupa’da bile oynamıyoruz.O piyasası olsa Nice ya da Lille kapmıştı.

2 sene sonra 28 sizce isteyecekler mi +10’a. Ya da Denayer burda kemiksiz 2 olsa Nice’ye bırakıp gidecek mi 1’e falan.
Denayerin Avrupa'da başka takımların ilgisi vardır. Top class olmasa bile orta sınıf Avrupa takımları mutlaka ister. Denayerin içinde ciddi şekilde ukte kaldı bence ve şimdi imkanı varken tekrar formamizi giymek istiyor. Herşeyi satacağız diye kaide yok. Belkide emekli olana kadar klubun bir parçası olur. Ayrıca stoper adam yaş 30 da olsa milli takimda sürekliliği varsa, ligdede ortalama iş yaparsa yine satılır ve gelir elde edilir. Başakşehir satti, bjk sattı Tosic filan

Bazı oyuncular şüphesiz maddiyata önem veriyor. Hulk mesela Talisca mesela prime dönemlerinde PL ilk 5 sıra beklerken gittikeri takımlar mechul. Şüphesiz ki Denayer’de artık işin maddi boyutunu düşünüyor ki 6 ay önce ayrılacağı kesinken burda bizimle görüşüyor , istediği parayı veremiyorlar.

Paradan başka ikna edemezsin diyorsun tamam. Ama senin paran değersiz , başında petrol zengini yok. Cem Uzan’ı ülkeye geri getirmezlerse kulüp satılmadığı sürece görüp görebileceğin. en paralı başkan Mr.Uzbek.

Artık Katarla kapışacak ekonomin yok. İmaj hakkın daha fazla onu da yitiriyorsun. Yatırımın yok. İki tane Japon çeksen bir de Japon kampı yapsan hem pazara açılırsın hem taraftar kazanırsın. Herhangi bir yabancı maçı açıyor Alpaslan + Ömer bayram. Kanalı siler adam.

Boey için de forumun geneli olumsuz konuşuyor ancak sakatlıktan gelen tedirginliği attığı zaman sağ bekte Ribery etkisi yaratabilir. Özellikle 3'lü oynarsak PVA ve Boey bu oyun yapısına çok uygun.

-----------------------Okan--------------------------
-----------Denayer--Nelsson--Marcao--------------
Boey-----------------Gedson*-------------------PVA
----------------------Sneijder*-----------------------
--------Yunus--------Sorloth*-------Kerem----------

Bizim alt yapıdan çıkıp da arkasından ah vah edilecek kaç topçu oldu yahu sanırsın Ajax alt yapısından bahsediyoruz..En babası Efecan işte o da 30 undan sonra topçu oldu..
Ya fiziklerine bir bakın Allah aşkına 18-19 yaşında diyorlar sanırsın 14-15 kendine bakma yok geliştirme yok eee fiziksiz bebelerle şov yap üst kategoride topa dokunamiyorsun.. Bunlar için de iyi bahane oldu alt yapıdan her ayrılan kendini elden kaçmış Ribery sanıyor..

İlla ki sans verilsin istiyorum ben de ama bunlar da iyi ajitasyona çevirdi olayı sanırsın hepsi Uber yetenek göreceğiz bartugu da mustafa kapıyı da emre tintisi de madem büyük topçular ispatlasınlar kendilerini..
Güncelde menajerlik ön planda ve oyuncular pazarlanıyor, eskiden durum daha sıkıntılıydı.

Bence esas saçma olan u19 seviyesinin anlamsızlığı, A takımın altındaki lig seviyesinin devamında A takıma çıkabilmeye hizmet etmesi gerekiyor normal şartlarda.

Bizim alt yapımızdan çıkıp, bizi satıp bir yerlere gelebilen olmadı ama o kesin. Fener için de bir Merih oldu işte başka yok.

Denayerin Avrupa'da başka takımların ilgisi vardır. Top class olmasa bile orta sınıf Avrupa takımları mutlaka ister. Denayerin içinde ciddi şekilde ukte kaldı bence ve şimdi imkanı varken tekrar formamizi giymek istiyor. Herşeyi satacağız diye kaide yok. Belkide emekli olana kadar klubun bir parçası olur. Ayrıca stoper adam yaş 30 da olsa milli takimda sürekliliği varsa, ligdede ortalama iş yaparsa yine satılır ve gelir elde edilir. Başakşehir satti, bjk sattı Tosic filan
Hocam satmadan olur mu? Avrupa gelirin yok halk fakirleşmiş. Bu sene iyi kötü Avrupa yaptın Marcao, Kerem , Nelsson’u gördü millet. Seneye bu bonservisleri lig performansına göre artacak mı? Nelsson DK görecek onu es geç. Ama yapma bak şampiyon olsan max 30M veriyorlar. Yüksek bedel getirecek adamı ucuza alıp pahalıya satmadan nasıl sileceksin borcu. 6 sene üstüste şampiyon ol gene silinmiyor borcun.

Hocam satmadan olur mu? Avrupa gelirin yok halk fakirleşmiş. Bu sene iyi kötü Avrupa yaptın Marcao, Kerem , Nelsson’u gördü millet. Seneye bu bonservisleri lig performansına göre artacak mı? Nelsson DK görecek onu es geç. Ama yapma bak şampiyon olsan max 30M veriyorlar. Yüksek bedel getirecek adamı ucuza alıp pahalıya satmadan nasıl sileceksin borcu. 6 sene üstüste şampiyon ol gene silinmiyor borcun.
Denayer bazında yazdım zaten. Yaşı 30 da olsa performansı cokmediyse yine satarsın adamı. Senin bahsettigin 25-30 lari şu anki marcao ve nelsonn a bile verirler mi şüpheli. Ha şahsen ikiside o fiyatı eder benim acimda. Borca gelirsek bahsedilen porjeleri bahsettikleri gibi gerçekleştirebilirlerse en kolay borç sofirlayabililecek camia biziz.

Şu adamı şu maçlardan dolayı 12+ paraya PL’ye satıyordun. Bak sakatlandı patladı elinde. Şimdi toplasın BJK maçında falan şov yapsın verecekler mi o parayı.

Kerem’i , Marcao’yu yarından tezi yok min toplam 35’e okutmak lazım daha fazlasını ileride kazanamazsın.

Denayer bazında yazdım zaten. Yaşı 30 da olsa performansı cokmediyse yine satarsın adamı. Senin bahsettigin 25-30 lari şu anki marcao ve nelsonn a bile verirler mi şüpheli. Ha şahsen ikiside o fiyatı eder benim acimda. Borca gelirsek bahsedilen porjeleri bahsettikleri gibi gerçekleştirebilirlerse en kolay borç sofirlayabililecek camia biziz.
Hocam karışmasın 30M’i lig şampiyonluk ödülü olarak yazdım. 540.000.000 TL falan veriyorlar diye biliyorum. 3 sene önce 180 M Euro’di. Şuan 30 M’Euro’ya denk geliyor.

Şu adamı şu maçlardan dolayı 12+ paraya PL’ye satıyordun. Bak sakatlandı patladı elinde. Şimdi toplasın BJK maçında falan şov yapsın verecekler mi o parayı.

Kerem’i , Marcao’yu yarından tezi yok min toplam 35’e okutmak lazım daha fazlasını ileride kazanamazsın.

değerini bulan adamı satmakta beis yok ama önemli olan yerini doldurmak ve bu transferde artıda olmayı sürekli hale getirmek

mesela keremi satıp yerine trezege için yıllık 3 milyon vereceksek bu çok saçma olur

Son 10 senede PL’de Çağlar hariç etkili olmuş adamın yok. Bir tek PL o paralara çıkıyor küresel olarak maddi durumun kötüleşmesinden dolayı. Adamlar Cenk’e , Ozan’a paraları verdiler halleri ortada. Herhangi bir yerliye Kerem’e çıkartıp +20 verir mi artık. Max 15 o da bu sene Avrupa Liginde iyi gittik diye.

değerini bulan adamı satmakta beis yok ama önemli olan yerini doldurmak ve bu transferde artıda olmayı sürekli hale getirmek

mesela keremi satıp yerine trezege için yıllık 3 milyon vereceksek bu çok saçma olur
İşte o yüzden diyorum aynı şekilde Marcao’yu satalım ama Denayer’e 1.7 üstünde para vereceksek çok saçma olacak. Aynı maliyette biri gelecek ki yarın Sevilla istediğinde ben yıllık 2.5 alıyorum bu civarda ateşleyin bişiyler demesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt