Yiğithan Gülen
Parçalı Üye
- 21 Mayıs 2012
- 4.822
- 2.349
- 1.913
İçimde patladı renkdaş teşekkürlerTorrentle de ilgili olabilir onunda menajerligini yapıyorlarmış
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İçimde patladı renkdaş teşekkürlerTorrentle de ilgili olabilir onunda menajerligini yapıyorlarmış
Ben kötü polisi oynuyorum bu forumda genelde en kötü senaryo en kötü ihtimal neyse onu düşünüyorum hayatımız da iyi şeyleri unutalı çok oldu bize bunu alistiranlar utansınİçimde patladı renkdaş teşekkürler
video paylaşımı gördüm bir yerde döndü sanırımlacazette lyona döndü mü?![]()
Di Maria mıyav , durduk yere aklıma bir isim geldi ... harbi oha olabiliriz ama muhtemelen değildir - içimi gıdıkladı transfermarkta baktım ... yav allah allah dedirtti .
dalga geçilir diye paylaşmak istemiyorum.
Serhan o izlenimi verdi - torrent hallolsaydı çarşamba okan açıklanır sonra trasnferler tak tak açıklanırdı dedi.okanın ardından mı pat pat açıklanacakmış transferler?
yok ...denayerin milletinden gerçi mevkisi tam oturmuyor ya - kerem tarafı kanat adamı bu olmaz...
KdB miyok ...denayerin milletinden
şaka bir yana söyle renktas merak ettimEditledim önceki mesajı - ama ortasaha değil tam , Kanatta izledim hep ama 10 mevkiiinde olabilrKdB mişaka bir yana söyle renktas merak ettim
Göbeği var renkdaş yapmayok ...denayerin milletinden gerçi mevkisi tam oturmuyor ya - kerem tarafı kanat adamı bu olmaz...
E.Hazard geldi aklıma bi an ama.
Hazard bu sene kalacak deniyor son uluslar ligi maçlarında da baya etkiliydi bize zaten gelmez de başka takıma da gitmez bu sene benceEditledim önceki mesajı - ama ortasaha değil tam , Kanatta izledim hep ama 10 mevkiiinde olabilr
E.Hazard
bilmem ki son zamanlarda hiç görmedim /izlemedim - öyle bi aklıma nerden estiyse geldi - piyasa değeride baya düştüğü için acaba mı dedim.Göbeği var renkdaş yapma
Bence net eriksen de çıkar kokusu 1-2 günebilmem ki son zamanlarda hiç görmedim - öyle bi aklıma nerden estiyse geldi - piyasa değeride baya düştüğü için acaba mı dedim.
Serhan o izlenimi verdi - torrent hallolsaydı çarşamba okan açıklanır sonra trasnferler tak tak açıklanırdı dedi.Burhan Can Terzi : “Cenk Ergün ve scout şefi Emre Utkucan ile çok sıkı bir çalışma içerisinde..Özellikle 6 numara ve diğer orta sahalar için taraftarı çok mutlu edecek isimler üzerinde duruluyor. Konuştuğum kişiler büyük sürprizlere hazırlıklı olun diyor.”
onuda severim gayet - Nelsson effectte var. Sağlık durumunda allah korusun kesin sıkıntı yok dimi onun bu arada?Bence net eriksen de çıkar kokusu 1-2 güne
Emre Utkucan'a inanasım kalmadı artık - bir ara çok tutuyordum seneler oldu...Burhan Can Terzi : “Cenk Ergün ve scout şefi Emre Utkucan ile çok sıkı bir çalışma içerisinde..Özellikle 6 numara ve diğer orta sahalar için taraftarı çok mutlu edecek isimler üzerinde duruluyor. Konuştuğum kişiler büyük sürprizlere hazırlıklı olun diyor.”
burhancan bikaç gun önce bunları demiş.ali naci de 3 ortasaha demiş galiba.6-8 bi de 10 o zaman.10 numara belki 8 gibi de oynayabilir
dervis'i gec, umut bozok gelsin sergiomert müldür,abdulkerim ve halil dervişoğlu parçalıyı giyecek galiba.ekstradan bi emre mor mevzusu da cıkar belki