Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav , durduk yere aklıma bir isim geldi ... harbi oha olabiliriz ama muhtemelen değildir - içimi gıdıkladı transfermarkta baktım ... yav allah allah dedirtti .

dalga geçilir diye paylaşmak istemiyorum.

Serhan o izlenimi verdi - torrent hallolsaydı çarşamba okan açıklanır sonra trasnferler tak tak açıklanırdı dedi.Burhan Can Terzi : “Cenk Ergün ve scout şefi Emre Utkucan ile çok sıkı bir çalışma içerisinde..Özellikle 6 numara ve diğer orta sahalar için taraftarı çok mutlu edecek isimler üzerinde duruluyor. Konuştuğum kişiler büyük sürprizlere hazırlıklı olun diyor.”

Burhan Can Terzi : “Cenk Ergün ve scout şefi Emre Utkucan ile çok sıkı bir çalışma içerisinde..Özellikle 6 numara ve diğer orta sahalar için taraftarı çok mutlu edecek isimler üzerinde duruluyor. Konuştuğum kişiler büyük sürprizlere hazırlıklı olun diyor.”

burhancan bikaç gun önce bunları demiş.ali naci de 3 ortasaha demiş galiba.6-8 bi de 10 o zaman.10 numara belki 8 gibi de oynayabilir

Burhan Can Terzi : “Cenk Ergün ve scout şefi Emre Utkucan ile çok sıkı bir çalışma içerisinde..Özellikle 6 numara ve diğer orta sahalar için taraftarı çok mutlu edecek isimler üzerinde duruluyor. Konuştuğum kişiler büyük sürprizlere hazırlıklı olun diyor.”

burhancan bikaç gun önce bunları demiş.ali naci de 3 ortasaha demiş galiba.6-8 bi de 10 o zaman.10 numara belki 8 gibi de oynayabilir
Emre Utkucan'a inanasım kalmadı artık - bir ara çok tutuyordum seneler oldu...

Cenk Ergün ve Okan'In kendi portföyüne inanıyorum briaz eğer takip etmişse çalışmadığı dönemde futbolcu

iyice merak sardı iyi mi şimdi...uyku kaçıran cinsten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt