GSCimbom
Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 427

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,5K
Okunma
453,2K
Sayfa
427/477
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav , durduk yere aklıma bir isim geldi ... harbi oha olabiliriz ama muhtemelen değildir - içimi gıdıkladı transfermarkta baktım ... yav allah allah dedirtti .

dalga geçilir diye paylaşmak istemiyorum.

Serhan o izlenimi verdi - torrent hallolsaydı çarşamba okan açıklanır sonra trasnferler tak tak açıklanırdı dedi.Burhan Can Terzi : “Cenk Ergün ve scout şefi Emre Utkucan ile çok sıkı bir çalışma içerisinde..Özellikle 6 numara ve diğer orta sahalar için taraftarı çok mutlu edecek isimler üzerinde duruluyor. Konuştuğum kişiler büyük sürprizlere hazırlıklı olun diyor.”

Burhan Can Terzi : “Cenk Ergün ve scout şefi Emre Utkucan ile çok sıkı bir çalışma içerisinde..Özellikle 6 numara ve diğer orta sahalar için taraftarı çok mutlu edecek isimler üzerinde duruluyor. Konuştuğum kişiler büyük sürprizlere hazırlıklı olun diyor.”

burhancan bikaç gun önce bunları demiş.ali naci de 3 ortasaha demiş galiba.6-8 bi de 10 o zaman.10 numara belki 8 gibi de oynayabilir

Burhan Can Terzi : “Cenk Ergün ve scout şefi Emre Utkucan ile çok sıkı bir çalışma içerisinde..Özellikle 6 numara ve diğer orta sahalar için taraftarı çok mutlu edecek isimler üzerinde duruluyor. Konuştuğum kişiler büyük sürprizlere hazırlıklı olun diyor.”

burhancan bikaç gun önce bunları demiş.ali naci de 3 ortasaha demiş galiba.6-8 bi de 10 o zaman.10 numara belki 8 gibi de oynayabilir
Emre Utkucan'a inanasım kalmadı artık - bir ara çok tutuyordum seneler oldu...

Cenk Ergün ve Okan'In kendi portföyüne inanıyorum briaz eğer takip etmişse çalışmadığı dönemde futbolcu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt