Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir unpopular opinion daha

rashica'yı istemiyorum.
bence taraftar kendisini inanılmaz derecede abartıyor.
takıma fayda sağladı çünkü yunus kerem ikilisiyle sıkışan oyun onun sağ çizgiye basmasıyla açılmaya başladı.
ama bu onu çok iyi yapmıyor. değerli bir hücumcu olduğu kanaatinde değilim.
sosyal medya etkisiyle bire bin katarak övüyorlar. tv yorumcuları da cahil olduğundan aynı şeyleri tekrar ediyor.

hatta eğer alırsak ve seneye takım biraz sallanırsa taraftarın bileceği bir oyuncu olacak ki bu sene sonlara doğru verimi düşünce homurdanmalar başlamıştı ama şampiyonlukla sonlandı sesler.

Yanliz cango nun hali hic iyi degil, herifi ruh hastasi ettiler:asd:

rashica'yı istemiyorum.
takıma fayda sağladı çünkü yunus kerem ikilisiyle sıkışan oyun onun sağ çizgiye basmasıyla açılmaya başladı.
sosyal medya etkisiyle bire bin katarak övüyorlar. tv yorumcuları da cahil olduğundan aynı şeyleri tekrar ediyor.

hatta eğer alırsak ve seneye takım biraz sallanırsa taraftarın bileceği bir oyuncu olacak ki bu sene sonlara doğru verimi düşünce homurdanmalar başlamıştı ama şampiyonlukla sonlandı sesler.
Takım oyuncusu şart motz rashicada iyi bir takım oyuncusu bu gerçeği kabullen artık :asd:

Takım oyuncusu şart motz rashicada iyi bir takım oyuncusu bu gerçeği kabullen artık :asd:
kötü topçu değil zaten. zaniolo takıma girince takımın düştüğünü gördük ikinci yarıda.
zaniolo formsuz vs olsa da rashica onu yedeğe itti sonuçta. hak ederek 11 oynadı
ama gelecekte olmalı mı emin değilim.

yav fasta cezayirde saf berberi mi kalmıs? varsa da 100 bin kisi falandır. hepsi birbirinin icine karısmıs gitmis.

var yav, 50+ milyon

8707A11C-FFEE-4076-ABC8-18397A4CEABB.webp

Fenerin paralı kalemleri Arda konusunda 2 saattir sessiz kaldığına göre gitmiş muhtemelen biri tweet atsa atan kişiye saldıracaklar. :asd:

rashica'yı istemiyorum.

bu işte linçlik post

rashica harika bir takım oyuncusu

hatta abartıyorum genç visca bu çocuk

bu işte linçlik post

rashica harika bir takım oyuncusu

hatta abartıyorum genç visca bu çocuk
vişça bence hücumda çok daha yaratıcı idi reis. çabukluk, dribling vs daha iyiydi.
10 gol , 10 asist yapıyordu neredeyse her sene.
şimdiki hali değil tabi başakşehir zamanları
rashica o kadar hücum katkısı verse inanılmaz olur ama o zor görüyorum.

2 Dk daha bakayım dedim Twitter Ses Odası'na :D Cango Kerem için Ajax 16 milyon euro bonservis verdi ama Yabancı Sınırı'ndan dolayı satmadılar dedi.Ordan 1 tanesi de Kerem için 5 milyon euro vermezler Ajax'ta dolu kanat oyuncusu var diyo :D
ama ardaya 40 ve üstü falan bekliyorlar ahhahahhaha

vişça bence hücumda çok daha yaratıcı idi reis. çabukluk, dribling vs daha iyiydi.
10 gol , 10 asist yapıyordu neredeyse her sene.
şimdiki hali değil tabi başakşehir zamanları
rashica o kadar hücum katkısı verse inanılmaz olur ama o zor görüyorum.

visca hiç sakatlanmadan oyundan hiç çıkmadan paso oynuyordu

rashica yarı sezon oynadı yarısı skor yaptı

skor olarak benzerler

viscanın sut kalitesi biraz daha iyi srashicadan tek farkları o

yoksa hem defansif hem teknik yönden çok benzerler

Erden Timur: "Okan hocamız Tielemans ile ilgili espri yaptı. Menajeri aradı. Taraftarlardan 300 bin yorum geldiğini söyledi. Bizi arayana kadar hiç konuşmamıştık. Hedeflediğimiz, gerçekçi bir transfer değil sonuçta. Menajeri bize başka bir oyuncu önerdi ve onunla görüşüyoruz."

Tielemansin menajerinin topculari

D174A295-F8AD-4ABC-B97D-D314C2E69810.jpeg

Bunlardan sadece Faes olabilir.

Faes ho

@Keramettin TANRIVERDİ

Bu elemani sen hep istiyordun dimi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt