- 9 Ocak 2014
- 33.132
- 9.446
- 1.538
Ziyech Zaniolo işinde hangisi sağda hangisi ortada olur sizce
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ziyech sağ Zaniolo 10 maç içi değişmeli de oynarlar.Ziyech Zaniolo işinde hangisi sağda hangisi ortada olur sizce
---Link gönder link bekliyorum
Bana tam tersi gibi geliyor ya Ziyech temposunu kaybetti çünkü Paredesjnde geleceğini düşünürsek Ziyech merkezde olur gibiZiyech sağ Zaniolo 10 maç içi değişmeli de oynarlar.

Takım oyuncusu şart motz rashicada iyi bir takım oyuncusu bu gerçeği kabullen artıkbir unpopular opinion daha
rashica'yı istemiyorum.
bence taraftar kendisini inanılmaz derecede abartıyor.
takıma fayda sağladı çünkü yunus kerem ikilisiyle sıkışan oyun onun sağ çizgiye basmasıyla açılmaya başladı.
ama bu onu çok iyi yapmıyor. değerli bir hücumcu olduğu kanaatinde değilim.
sosyal medya etkisiyle bire bin katarak övüyorlar. tv yorumcuları da cahil olduğundan aynı şeyleri tekrar ediyor.
hatta eğer alırsak ve seneye takım biraz sallanırsa taraftarın bileceği bir oyuncu olacak ki bu sene sonlara doğru verimi düşünce homurdanmalar başlamıştı ama şampiyonlukla sonlandı sesler.

Ziyech Okan hocanın kampını yesin zıpkın gibi olur.Bana tam tersi gibi geliyor ya Ziyech temposunu kaybetti çünkü Paredesjnde geleceğini düşünürsek Ziyech merkezde olur gibi
kötü topçu değil zaten. zaniolo takıma girince takımın düştüğünü gördük ikinci yarıda.Takım oyuncusu şart motz rashicada iyi bir takım oyuncusu bu gerçeği kabullen artık![]()
yav fasta cezayirde saf berberi mi kalmıs? varsa da 100 bin kisi falandır. hepsi birbirinin icine karısmıs gitmis.
bir unpopular opinion daha
rashica'yı istemiyorum.
bence taraftar kendisini inanılmaz derecede abartıyor.
takıma fayda sağladı çünkü yunus kerem ikilisiyle sıkışan oyun onun sağ çizgiye basmasıyla açılmaya başladı.
ama bu onu çok iyi yapmıyor. değerli bir hücumcu olduğu kanaatinde değilim.
sosyal medya etkisiyle bire bin katarak övüyorlar. tv yorumcuları da cahil olduğundan aynı şeyleri tekrar ediyor.
hatta eğer alırsak ve seneye takım biraz sallanırsa taraftarın bileceği bir oyuncu olacak ki bu sene sonlara doğru verimi düşünce homurdanmalar başlamıştı ama şampiyonlukla sonlandı sesler.
bu işte linçlik post
rashica harika bir takım oyuncusu
hatta abartıyorum genç visca bu çocuk
+ son yıllarda aldığımız en iyi kanat
vişça bence hücumda çok daha yaratıcı idi reis. çabukluk, dribling vs daha iyiydi.bu işte linçlik post
rashica harika bir takım oyuncusu
hatta abartıyorum genç visca bu çocuk
ama ardaya 40 ve üstü falan bekliyorlar ahhahahhaha2 Dk daha bakayım dedim Twitter Ses Odası'naCango Kerem için Ajax 16 milyon euro bonservis verdi ama Yabancı Sınırı'ndan dolayı satmadılar dedi.Ordan 1 tanesi de Kerem için 5 milyon euro vermezler Ajax'ta dolu kanat oyuncusu var diyo
![]()
vişça bence hücumda çok daha yaratıcı idi reis. çabukluk, dribling vs daha iyiydi.
10 gol , 10 asist yapıyordu neredeyse her sene.
şimdiki hali değil tabi başakşehir zamanları
rashica o kadar hücum katkısı verse inanılmaz olur ama o zor görüyorum.
avrupada şuan max st.liege gibi görülüyordur fbFb Ajax'tan daha iyi 1 kulüp diyen de var![]()
Erden Timur: "Okan hocamız Tielemans ile ilgili espri yaptı. Menajeri aradı. Taraftarlardan 300 bin yorum geldiğini söyledi. Bizi arayana kadar hiç konuşmamıştık. Hedeflediğimiz, gerçekçi bir transfer değil sonuçta. Menajeri bize başka bir oyuncu önerdi ve onunla görüşüyoruz."

Ne 40 ı yav ingiliz olsa 200 milyon ederdi diyorama ardaya 40 ve üstü falan bekliyorlar ahhahahhaha
Ballondor alacakmış