Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer Paredes Torreira'dan daha fazla maaş alacaksa pek ideal bir hamle olmaz bence. Açıkçası orta saha için nasıl bir oyuncu aradığımızı henüz çözemedim çok farklı ve birbirinden alakasız oyuncuların ismi geçiyor. Mesela Paredes 6 numara ağırlıklı bir regista Mckennie ise daha çok dinamik bir 8. Ayrıca orta saha için çok acele etmeye gerek yok daha öncelikli mevkiler olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
İcardi konusu çok konuşmaya gelmeyecek bir konu o sebeple beni mazur görün rica ederim, net bir şey olmadıkça yazmayalım.

Nelsson ile ilgili şöyle bir durum var geçen hafta itibariyle bugünlerde artık kalma ihtimali daha yüksek diyebilirim, Tottenham isim olarak kendisinde çok ısrarcı değil ,(Atalanta çok istekli bu arada) listelerinde (Tottenham'ın) ancak şuan hem kendi tavrı hem bizim tok satıcı olmamız itibariyle Boey'a göre kalıcı gibi duruyor. Ancak bir takım çok anlamsızca bir anda serbest kalma bedelini öder ise bilemiyorum.

Kerem ile ilgili bir teklif var kafa karıştırıcak cinsten henüz medyaya yansımadı, biraz da Kerem'in duruşu etkili oldu bu noktada.

Mckennie ne kadar boktan oyuncuysa Tyler Adams da o kadar iyi oyuncu

Leeds bize adam vermez ama

İcardi konusu çok konuşmaya gelmeyecek bir konu o sebeple beni mazur görün rica ederim, net bir şey olmadıkça yazmayalım.

Nelsson ile ilgili şöyle bir durum var geçen hafta itibariyle bugünlerde artık kalma ihtimali daha yüksek diyebilirim, Tottenham isim olarak kendisinde çok ısrarcı değil ,(Atalanta çok istekli bu arada) listelerinde (Tottenham'ın) ancak şuan hem kendi tavrı hem bizim tok satıcı olmamız itibariyle Boey'a göre kalıcı gibi duruyor. Ancak bir takım çok anlamsızca bir anda serbest kalma bedelini öder ise bilemiyorum.

Kerem ile ilgili bir teklif var kafa karıştırıcak cinsten henüz medyaya yansımadı, biraz da Kerem'in duruşu etkili oldu bu noktada.
arda güler nereye gidiyor?

Yalnız adı geçen orta saha isimlerinin pek çoğu baya 6 numara. Ya Okan Hocam Toreira 'yı 8e çekecek öyle bir düşüncesi var. Ya da Toreira' ya teklif var satılacak. Ben birincisidir diye tahmin ediyorum.

Boey ve Kerem kalirsa ikisinin maasina herhalde 1 milyon civari ham yapariz. Nelsson kalirsa 2 milyona yakin maas alir gibi geliyor.

Arkadaşlar durumu @Alper Altun abimize ilettim.

Daha evvelden beni tanıyanlar pek bu işlere girmediğimi bilir kendim inanıp güvenmesem ve mantık süzgecinden geçirmesem sizlerle paylaşmazdım ancak transfer işinin çamur bir iş olduğunu tekrar belirtelim.

Şöyle ki Paredes için 3.6 milyon euro 2+1 sözleşme ve 12 milyon serbest kalma şeklinde gelen bilgi var, çok cüzi bir bonservis görünüyor. Bekletiliyor anladığım kadarıyla.

Orta saha için mevcut liste şu şekilde, ekleme olur çıkarma olur bilemem.(Sıralama yok herhangi bir şekilde, karışık yazıyorum)

Leandro Paredes
Weston Mckennie
Tyler Adams
Luis Alberto
Joao Gomes

Ek olarak İcardi ile ilgili hususta bir durum var sponsor, maaş (bizden çıkacak) ve ödenecek bonservis ile ilgili.

Herkese sabır ve anlayışından dolayı teşekkür ederim.
15 dakikaya Twitter’da son dakika bir duyum aldım olarak yayınlayacak adamlar tanıyorum

Adams gelmez Leeds bize topçu vermez. Mckennie gömüldüğü gibi kötü değil umarım gelir ama zor transfer. Joao hakkında fikrim yok büyük ihtimal Paredesi bağlarız bu listeden.

arda güler nereye gidiyor?
Dün ibre Benficaydı, bugün Ajax, babası çok garip adam birde çok talibi var iyi PR yapıldı, Newcastle United çok ilginç şekilde istiyor bunu yanında Dortmund pusuda. Kestirmek zor ama bugün için sorarsan Ajax. Fenerbahçede kalma ihtimali müthiş ayrıcalıklar ve müthiş bir para verilmesine bağlı ancak şuan girdiği işler itibariyle buradan dönüşü çok zor bakalım Ali Koç becerebilecek mi.

Yalnız adı geçen orta saha isimlerinin pek çoğu baya 6 numara. Ya Okan Hocam Toreira 'yı 8e çekecek öyle bir düşüncesi var. Ya da Toreira' ya teklif var satılacak. Ben birincisidir diye tahmin ediyorum.
Torreira atak surekliligini saglamamizin 1. Aktoru atakta 1 tik geride baska adam birakarak torreiraya donen toplari toplatmayi dusunuyor hoca muht

İcardi yı bir müddet övmeseniz. En azından transfer belli olana kadar...

Lazio Luis Alberto'yu yollamak istiyordu hatta devre arasi bize ve Cadiz'e yazildi (ozellikle Ispanya'ya gitmek istedigi soyleniyordu Italya basininda), ama Sarri bir sekilde onu takima monte edip acayip verim aldi. Milinkovic Savic de gidecek gibi gorunuyor, o yuzden Lazio'da kalacaktir, giderse de rotasi Ispanya olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt