Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.633
- 13.840
- 1.998
Ayrıca ağustos stratejisi çok doğruYonetimin ve erden beyin transfer manyaklarinin gotunu bir nebze yere indirmesi tarafimdan hos karsilanmistir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayrıca ağustos stratejisi çok doğruYonetimin ve erden beyin transfer manyaklarinin gotunu bir nebze yere indirmesi tarafimdan hos karsilanmistir
Şu anda 7 m avrupada çerez parası.Tellesi yanlış hatırlamıyorsam 7.5a aldık. Ben diyorum 7 civarına gayet iyi yetenekler alınabiliyor. Alakası bu
Gomis kalsaydi ayni performansi verecegi gibi garanti yoktuŞu anda 7 m avrupada çerez parası.
Gomis i gönderip Falcao aldın misal ama yerini yine Gomis ile doldurdun. bir dönemde sen omurgayı birden bozarsan ileri gitmezsin.
polyana sergen bile çözdüyse olayı,durum iç acıcı değil.insallah yanıltırlar.1 sampiyonluga aldanmasınlarGeçen sene yapılanlar doğal olarak yönetime bu yılda güvenmemize neden oldu ama konuşulanlar bu sene hiç. ümit verici değil.
olum asıl konuyu kaçırıyorsun yahu. adam 3 ünü de satalım yerlerini 7 şer milyona doldururuz diyorGomis kalsaydi ayni performansi verecegi gibi garanti yoktu
Bir yandan paragoz olup diger yandan beni oynatmadin diye trip atan adamdan bahsediyoruz.
Omurga yorumu Torreira icin cok daha fazla gecerli
pazarlıksız ticaret olmazRakamlar net olmalı Zaniolo ve Nelson serbest kalma ücretleri takas kabul edilemez. Boey içinde 30 milyon net olmalı yüzdelik filan da istemiyorum. Elimizde değerli adamlar var kolay kaybetmeyelim.
Jardel de takasta bize kaptırdılar aynı hataya düşen maldır
Boeyi boey gibi gelişime açik ama henuz o seviyede olmayan birisiyle doldurulur 7m€a gayetolum asıl konuyu kaçırıyorsun yahu. adam 3 ünü de satalım yerlerini 7 şer milyona doldururuz diyor
Biz mesala apple da pazarlık yapmıyoruz. Elimiz de apple gibi adamlar var.pazarlıksız ticaret olmaz
gidişat kötü kesinlikle.İnşallah yanılıyoruzdurpolyana sergen bile çözdüyse olayı,durum iç acıcı değil.insallah yanıltırlar.1 sampiyonluga aldanmasınlar
Galatasaray Sergio Ramos ile anlaşmak üzere.Toni Kroos Galatasaray'ın kaptanı olacak.Joao Felix'i kiralayabilirler.İcardi bitti.İcardi Galatasaray'ın futbolcusu artık
![]()