Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tellesi yanlış hatırlamıyorsam 7.5a aldık. Ben diyorum 7 civarına gayet iyi yetenekler alınabiliyor. Alakası bu
Şu anda 7 m avrupada çerez parası.
Gomis i gönderip Falcao aldın misal ama yerini yine Gomis ile doldurdun. bir dönemde sen omurgayı birden bozarsan ileri gitmezsin.

Şu anda 7 m avrupada çerez parası.
Gomis i gönderip Falcao aldın misal ama yerini yine Gomis ile doldurdun. bir dönemde sen omurgayı birden bozarsan ileri gitmezsin.
Gomis kalsaydi ayni performansi verecegi gibi garanti yoktu

Bir yandan paragoz olup diger yandan beni oynatmadin diye trip atan adamdan bahsediyoruz.

Omurga yorumu Torreira icin cok daha fazla gecerli

Rakamlar net olmalı Zaniolo ve Nelson serbest kalma ücretleri takas kabul edilemez. Boey içinde 30 milyon net olmalı yüzdelik filan da istemiyorum. Elimizde değerli adamlar var kolay kaybetmeyelim.

Jardel de takasta bize kaptırdılar aynı hataya düşen maldır

Gomis kalsaydi ayni performansi verecegi gibi garanti yoktu

Bir yandan paragoz olup diger yandan beni oynatmadin diye trip atan adamdan bahsediyoruz.

Omurga yorumu Torreira icin cok daha fazla gecerli
olum asıl konuyu kaçırıyorsun yahu. adam 3 ünü de satalım yerlerini 7 şer milyona doldururuz diyor

Buraya gelsin diye yazdığımız adamlar haziranın ortasında İstanbul'a inmez bekleyeceğiz yapacak bir şey yok.

Hakim Ziyeck Kuzey Afrikalı değil mi? Artık bu kulübe Kuzey Afrikalı Arap kökenli futbolcu alınmasın mümkünse. Feghouli, Omar, MM bir tane sorunsuz oyuncu yok. Gerek yok bu adamlara, inşallah Arabistan'a gider.

Rakamlar net olmalı Zaniolo ve Nelson serbest kalma ücretleri takas kabul edilemez. Boey içinde 30 milyon net olmalı yüzdelik filan da istemiyorum. Elimizde değerli adamlar var kolay kaybetmeyelim.

Jardel de takasta bize kaptırdılar aynı hataya düşen maldır
pazarlıksız ticaret olmaz

olum asıl konuyu kaçırıyorsun yahu. adam 3 ünü de satalım yerlerini 7 şer milyona doldururuz diyor
Boeyi boey gibi gelişime açik ama henuz o seviyede olmayan birisiyle doldurulur 7m€a gayet

Boey geldiginde mesela bu seviyelere gelecegini hic kimse tahmin edemedi. Biz yetiştirdik simdi omurganin parcasi oldu. Yeniden yapabiliriz

Galatasaray Sergio Ramos ile anlaşmak üzere.Toni Kroos Galatasaray'ın kaptanı olacak.Joao Felix'i kiralayabilirler.İcardi bitti.İcardi Galatasaray'ın futbolcusu artık :D
hACL_tUM_400x400.jpg
:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt