Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sorun Erden Timur'un olup olmaması da değil bu yönetimin becereklilik seviyesi yerlerde verilen hiçbir söz tutulmamış şimdide futbola el attılar.
İşte erden başkan varken rahat at koşturamıyorlardı. Okan hocanın söylemelrinden de rahatsız oldum bi tık, sene içinde kendisi de çok arayacak ama iş işten geçti. İlk olumsuzlukta kendisi topun ağzında olacak artık

İşte erden başkan varken rahat at koşturamıyorlardı. Okan hocanın söylemelrinden de rahatsız oldum bi tık, sene içinde kendisi de çok arayacak ama iş işten geçti. İlk olumsuzlukta kendisi topun ağzında olacak artık
İlk olumsuzlukta Okan hocaya kimse dokunmaz sorun hocada olmadığını son 2 sene net gösterdi zaten başarısızlık olursa taraftar çatır çatır yönetimi yer içinden geçer.

İlk olumsuzlukta Okan hocaya kimse dokunmaz sorun hocada olmadığını son 2 sene net gösterdi zaten başarısızlık olursa taraftar çatır çatır yönetimi yer içinden geçer.
Valla hiçbir şey yapamayız. Erden başkanı al aşağı ettiler kim ne yapabildi. Dursun özbek şu anda liseliler tarafından boyunduruğa alınmış gibi

Mevcut Galatasaray Yönetimine tavsiyem:
Neyi yapmaları gerekiyorsa yapmasınlar neyi yapmamaları gerekiyorsa onu yapsınlar...

söylediklerim antipatik gelebilir ama gerçekler acıdır

burak elmas seçildiğinde ardanın burak elmasdan daha zengin olduğunu filan yazmıştım o yaz ve fatih terime güvenip yol almasını eleştirmiştim
o sezonda bazı arkadaşlar bana laf atıyordu

ama en azından burak elmasda vizyon vardı aslında doğru şeyler yapmak istiyordu ama kapasitesi yeterli değildi

yeminle şuan ki yönetim o yönetimdende beter

çok yazık oldu erden timur sayesinde finansal düzlüğe tam çıkacakken dursun özbek hepsini hiç edip yuhlanarak gidecek!

Bahattin Demirbilek.. Kişisel serveti 10 milyar dolar. Koç Holding'in toplam serveti 3.5-4 milyar dolar. Bu adam Ali Koç'a sadaka verir. Fanatik Galatasaraylı, öyle ki oğlunun adı bile Aslan. Camianın bir araya gelip bu adamı başkanlık için ikna etmesi lazım

Ekli dosyalar

• images (1) (12).webp
    images (1) (12).webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 23
Zengin başkana gerek yok

bizim başkanımız belli o da Erden Timur!

Bize avrupa kupasını anca o getirir

Faruk Sürende çok zengin değildi ama vizyon sahibiydi!

Elimizde çok büyük bir nimet var gs aşkıyla yanıp tutuşan, iş bitirici, dürüst, ahlaklı, ne konuştuğunu bilen!

Bir sonra ki başkanımız Erden Timurdur!

O güne kadar keder yaşayacağız yapacak birşey ypk!

Turnuva başlasın da maç izleyek 2 haftadır maç yok kuruduk sanki sezon biteli 3 ay olmuş gibi hissediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt