- 26 Ocak 2021
- 35.811
- 34.424
- 2.233
En perfect hikayeyi yazdın yav.Bu sene kalsın musialaya yol yordam öğretsin seneye senelik 100mluk kontratı çakıp gitsin o halde![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En perfect hikayeyi yazdın yav.Bu sene kalsın musialaya yol yordam öğretsin seneye senelik 100mluk kontratı çakıp gitsin o halde![]()
.Inanmıstım maalesef![]()
İşte erden başkan varken rahat at koşturamıyorlardı. Okan hocanın söylemelrinden de rahatsız oldum bi tık, sene içinde kendisi de çok arayacak ama iş işten geçti. İlk olumsuzlukta kendisi topun ağzında olacak artıkSorun Erden Timur'un olup olmaması da değil bu yönetimin becereklilik seviyesi yerlerde verilen hiçbir söz tutulmamış şimdide futbola el attılar.
İlk olumsuzlukta Okan hocaya kimse dokunmaz sorun hocada olmadığını son 2 sene net gösterdi zaten başarısızlık olursa taraftar çatır çatır yönetimi yer içinden geçer.İşte erden başkan varken rahat at koşturamıyorlardı. Okan hocanın söylemelrinden de rahatsız oldum bi tık, sene içinde kendisi de çok arayacak ama iş işten geçti. İlk olumsuzlukta kendisi topun ağzında olacak artık
Buragın iyi bir başkan olacagına da inanmıstım konu GS olunca tam bir enayiye dönüsüyorum galiba
Valla hiçbir şey yapamayız. Erden başkanı al aşağı ettiler kim ne yapabildi. Dursun özbek şu anda liseliler tarafından boyunduruğa alınmış gibiİlk olumsuzlukta Okan hocaya kimse dokunmaz sorun hocada olmadığını son 2 sene net gösterdi zaten başarısızlık olursa taraftar çatır çatır yönetimi yer içinden geçer.
Burak elması etrafındakiler bitirdi. Saçma sapan bir yönetim kurdu. Işıtan gün nedir meselaBuragın iyi bir başkan olacagına da inanmıstım konu GS olunca tam bir enayiye dönüsüyorum galiba![]()
3 gün kutlama yapılmıştı, senlik bi durum değilBuragın iyi bir başkan olacagına da inanmıstım konu GS olunca tam bir enayiye dönüsüyorum galiba![]()
Nerde işporta herif varsa toplamis yanina yav rezan, ısıtan , vsBurak elması etrafındakiler bitirdi. Saçma sapan bir yönetim kurdu. Işıtan gün nedir mesela
Zengine gerek yok doğrulayı uygulayan biri olsun yeter ama yabancı bir sermamaye satılsın diyorsan o olabilir.Bizim ne zaman zengin başkanımız olacak.
Aklıma oğlunun ismi bile aslan olan adam geliyorBizim ne zaman zengin başkanımız olacak.
Aklıma oğlunun ismi bile aslan olan adam geliyor
Bahattin Demirbilek.. Kişisel serveti 10 milyar dolar. Koç Holding'in toplam serveti 3.5-4 milyar dolar. Bu adam Ali Koç'a sadaka verir. Fanatik Galatasaraylı, öyle ki oğlunun adı bile Aslan. Camianın bir araya gelip bu adamı başkanlık için ikna etmesi lazımBizim ne zaman zengin başkanımız olacak.
Herif para vermeyeceği tek klüp olan gsyi cimrilikten tutuyor.Aklıma oğlunun ismi bile aslan olan adam geliyor
Bahattin Demirbilek.. Kişisel serveti 10 milyar dolar. Koç Holding'in toplam serveti 3.5-4 milyar dolar. Bu adam Ali Koç'a sadaka verir. Fanatik Galatasaraylı, öyle ki oğlunun adı bile Aslan. Camianın bir araya gelip bu adamı başkanlık için ikna etmesi lazım