Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkesin aklinda Zaha'nin Palace'taki performansi var dogal olarak onu hayal ediyoruz ama o Zaha yok bizde, daha Super Lig'in dandik beklerine calim atacak hali yoktu onu hic bir sekilde kanat rotasyonuma almam. Dedigim gibi teklif gelirse direk gondermek lazim. Ziyech sana mac kazandirir en kotu macinda 30 metreden zimbalar, Zaha hala 2-3 kisiye calim atmaya calisiyor yapamadigi halde. Guven vermiyor bana maalesef.
Ziyechde gitmeli bence
Ferdi karsisinda o aciz durumu hala aklımda her an sakatlığı patlayacakmis gibi geliyor zaten

Ya kardeşim şu zaniolo'yu satmayacaksanız kiralamayın da. Millet senin topçunu malını niye geliştirmekte ısrar etsin kullanıp atıyorlar işte. Zaniolo'nun üzerinde durmak lazım biraz. Genç sayılabilecek yaşlarda hala.
Zorunlu kiralama olursa ancak kabul edilmeli. Diğer türlü gerçekten saçma oluyor.

Elbette ancak sonra gelen isme mırın-kırın ediliyor. En sevmediğim olay ise gerçekten olma ihtimali çok düşük isimlerin sanki hedefimizmiş gibi gösterilmesi. Thuram-Fofana ve McTominay çok rahatlıkla top 5 liglerde iyi takımlara gidebilirler isterlerse, bizim almamız bence pek ihtimal dahilinde değil.
Olay zaten orada taraftarlar biraz akıllı olmalı. Ben yangın yapılacak birşey görmüyorum. Bir kere hocaya güveniyorum en başında. Sağ beksiz sol beksiz 8 numarasız şampiyon yaptı takımı. Gelecek isim de zerre ilgilendirmiyor beni açıkçası. Şu anda var olan isimlerin durumları daha önemli benim için. Kim gidecek kim kalacak vs. Şurada zaha ya ziyech e laf ediyoruz işte. Demek ki isimlerin pek bir önemi yok. Bugün Okan hoca yı dinlerken zaha ziyech ismini doğru düzgün zikretmezken eziklerde hiç bir iş becerememiş rashica nın bizdeki performansını dile getirdi.

Vesselam bizim takıma çalışkan oyuncu lazım. Adı Murtaza da olsa Mozambik ten de gelse istenilen seviyede oynamadığını görene kadar eleştirmem transferi de oyuncuyu da...

Bu arada net söyleyeyim Zaha da Ziyech de şu an çoğu kişinin dönsün oynasın dediği zaniolodan cok katkı vermiştir.. Zanioloya yatırım gözüyle bakabilirsiniz o konuda sıkıntı yok ama sadece oyun olarak ne bizde ne aston villada bir halt yapamadi..
Geçen de söylemiştim fener maçında 2 gol atmasa bugün kimse dönsün demezdi ki çok kritik bir maç 10 kişi bırakmıştı bizi o zamanki yorumlar hala aklımda ..fener maçıyla 1 parmak bal çaldı ağzımıza

Gönül ister ki Tete de dahil hepsi satılsın zımba gibi tartisilmayacak biri alınsın ama bu iş hayal maalesef.. 2 senedir orta saha kan ağlıyor hala onun planlamasi yapılmamış sezon bitmesine rağmen..
Ben zahanin tişörtünü aldım ciktigi gün ama oyun içinde bu kadar silik bir Zaha kabul edilemez palacetaki halini zaten geçtim de sıradan Anadolu takımı kanadından daha kötü bir tek o meşhur bitirici şutları gerçek zahaya ait gibi..
Ziyeche gelirsek bu herifin komple adapte olmasını beklemiyorum da en azından takımın bir parçası olarak kalsa bile yeter bize ..Yedek kalınca sorun çıkarmasin başka birşey istemem..Allah vergisi bir yetenegi var kenarda hep istekli Tete yunus falan olsa neye yarar bize sıkışınca tek hareketle maç kazandiracak topçu lazım..
Maliyet kısmında hak veriyorum biraz lüks kaciyorlar

Kendimi de duzelteyim onceki iletimde, SPP degil Kopenhag maclari Ziyech'in etkisizlestigi yanisi guclu, kosan bir takim mi var ? Ziyech yok abi. Fb'de bunu yapti ayni sekilde neyse... Konu ozelinde kesinlikle katiliyorum. Bu oyun planinda, on alan oyunculari hareketli, pres yapan ve dahi adam eksilten isimlerden olusmali. Ortasahamiz su haliyle, dedigin gibi, zaten yetersiz. Yillar sonra bir 6-no bulduk simdi 8 yok. Kerem D. idare etti o da yine bir tik zor maclarda kayboluyor. CL'de bence katki alamayiz kendisinden ya da kismen. Ikini Prague maci ornek yine buna. Azicik agresif bir rakip olsun OS'de, o da yok. Kisacasi, bir var bir yok adam sayisi cok bizde. Problemde bundan kaynaklaniyor. Net bir 8 numara sart, net bir kanat oyuncusu da ve dedigin gibi, Tete-Ziyech-Zaha bunlardan bir-ikisi gonderilip, net bir kanat oyuncu (BAY tipinda olabilir ya da Riera gibi teknik ama devamliligi olan sinmeyen) arkada da Yunus ile devam ederiz.

Senin yazdigin seylerden benim anladigim o. Furkan'in dusuncesi farkli olabilir elbette ki ben onun yazdiklarini da okumadim. Iki oyuncuda ne oyle kilit acti ne de maaliyet-beklenti/katki konusunda tatmin etmedi kimseyi. Ikisi de iyi oyuncu ancak katki alamadiktan sonra bir anlami kalmiyor. Benim dusundugum "seyler" bu. Satilsin tukaka demiyoruz ancak sekerleyip 3-5 maclik anlik katkiya bakip evet bunlari yaptilar da demezdim.

Ayrica ukalaca cevaplamaya da gerek yok. Net kilit acici demissin, hangisi diye soruyorum, senin yorumuna, Furkan'in yazdiklarini da okumadim.
Konuşuruz bir ara ya.

Ziyechde gitmeli bence
Ferdi karsisinda o aciz durumu hala aklımda her an sakatlığı patlayacakmis gibi geliyor zaten
Hepsini gitmesini beklemek hayalcilik. 2 senedir orta saha planını yapamayan devre arasından beri sağ bek bulamamış kulüp için fazla büyük bir beklenti olur.

Kendimi de duzelteyim onceki iletimde, SPP degil Kopenhag maclari Ziyech'in etkisizlestigi yanisi guclu, kosan bir takim mi var ? Ziyech yok abi. Fb'de bunu yapti ayni sekilde neyse... Konu ozelinde kesinlikle katiliyorum. Bu oyun planinda, on alan oyunculari hareketli, pres yapan ve dahi adam eksilten isimlerden olusmali. Ortasahamiz su haliyle, dedigin gibi, zaten yetersiz. Yillar sonra bir 6-no bulduk simdi 8 yok. Kerem D. idare etti o da yine bir tik zor maclarda kayboluyor. CL'de bence katki alamayiz kendisinden ya da kismen. Ikini Prague maci ornek yine buna. Azicik agresif bir rakip olsun OS'de, o da yok. Kisacasi, bir var bir yok adam sayisi cok bizde. Problemde bundan kaynaklaniyor. Net bir 8 numara sart, net bir kanat oyuncusu da ve dedigin gibi, Tete-Ziyech-Zaha bunlardan bir-ikisi gonderilip, net bir kanat oyuncu (BAY tipinda olabilir ya da Riera gibi teknik ama devamliligi olan sinmeyen) arkada da Yunus ile devam ederiz.

Burada ilaveten sıkıntı Okan hocanın her rakibe aynı oyunu oynamaya çalışması ..Rakibe göre taktik diziliş oyuncu tercihi yapmak gerekir biz City değiliz neticede ..

beklentiler yüksektildi diye bir durum söz konusu değil hedefler yükselirse ihtiyaçların da değişmesi normaldir. yüksek hedefler belirleyip morutan, çikaldau falan fantezisi sonuçları belli.. iyi yerlerde olmak istiyorsan iyi oyuncular, belirlenen seviyelere uygun olan kendini ispat etmiş oyuncular almak zorundasın. bunlar da bedava denecek kadar ucuz değil maalesef.. Bir iki tane denk gelebilir ya kısmet ya da çok araştırma sonucu. Ancak kısa vadede başarıyı katlamak gerekiyorsa risk almak zorundasın.. uzun vadeli başarı da kesinlikle para harcamak ve doğru oyuncuyu yakaladıysan tutmak zorundasın.

Burada ilaveten sıkıntı Okan hocanın her rakibe aynı oyunu oynamaya çalışması ..Rakibe göre taktik diziliş oyuncu tercihi yapmak gerekir biz City değiliz neticede ..

Bundan bende rahatsizim. Hoca "benim oyunum bu, ben boyle oynarim" diye dusunuyor, saygim sonsuz ancak bunu Real bile yapmiyor. Mac icinde bile degisiyor taktikleri gectim rakibi. Takim savunmamiz bence fena degil sadece ortasahamiz zayif. Bu arada ben CL'yi baz aliyorum, Karagumruk maclarini degil cunku ana hedefimiz Avrupa ise, CL'nin kurallari belli. Bak Kopenhag'a ikinci macta misal ? Adamlar resmen satranc oynar gibi isledi maci dakika dakika.. Biz yine hurra.. Bir de azicik isler ters gidince anlamsiz oyuncu degisiklikleri oluyordu. Gecen sene de bu sene de.. 2 forvet sahada, Torreira yok, stoper cikmis falan...

Ne takımlar gördük sistem içinde en çöp oyuncuyu bile nasıl şatafatlı gösterdi

Bizim sistemde bence büyük sıkıntı var. Ben sürekli takımın yğksek tempoyla, yüksekte yapılan presle pozisyonlara girmeye çalışmasından

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt