- 29 Ocak 2011
- 47.648
- 19.512
- 2.898
yeni konuda bizi ne gibi sürprizler bekliyor hocammsja abanın ki yeni konuyu açabileyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yeni konuda bizi ne gibi sürprizler bekliyor hocammsja abanın ki yeni konuyu açabileyim
ahbert darılma ama sen açtığın zaman daha kötü oluyor sankimsja abanın ki yeni konuyu açabileyim
Gömecen üstad, aha bak gömdük 2 şampiyonluk getirdiler. 10 tane saçma sapan alıp 50 milyon verceğine, al 2 tane ver 40-50, en kötü tutmadı der satarsın, örnek Zaniolo. Kaliteye ver paranı çer çöpe değil.Cenk bey belhandaya 10 milyon gömüyordu ,fofanaya 20 milyon gomsun de görelim
Gecmis sayfalarda Taylan muhabbeti dönmüs, dehsete kapildim. Aman tanrim!
Tutmadı deyip sattığımızda bile kar ile satıyıruz. Kalite böyle bişey.Gömecen üstad, aha bak gömdük 2 şampiyonluk getirdiler. 10 tane saçma sapan alıp 50 milyon verceğine, al 2 tane ver 40-50, en kötü tutmadı der satarsın, örnek Zaniolo. Kaliteye ver paranı çer çöpe değil.
Squat ne abi
Fofanayı unut serg o PL takımlarından birininHicbiri de transfer dunyasinda cinsel acidan bi cekicilik vadetmiyor bize,transfer sexualtysi fofanayi degerli kılıyor
Arap ticaretinden anliyo dursun ve müritleri anca abi.fofana için erden timur olsa 10 gün bekler torrrairadaki gibi,stratejik adamGömecen üstad, aha bak gömdük 2 şampiyonluk getirdiler. 10 tane saçma sapan alıp 50 milyon verceğine, al 2 tane ver 40-50, en kötü tutmadı der satarsın, örnek Zaniolo. Kaliteye ver paranı çer çöpe değil.
yeni konuda bizi ne gibi sürprizler bekliyor hocam
BakacağızFofanayı unut serg o PL takımlarından birinin
Squat her zaman candırucuza iyi adam bulmak
ahbert darılma ama sen açtığın zaman daha kötü oluyor sanki
Squat her zaman candır
Cevap vermeni gerektirmeyecek şekilde meseleyi noktaladım çünkü.tahrik etmeli transferler,danimarkanin tereyağlı kurabiyesini ne yapalım simdibişey diyemedim bu msja şimdi
@Onur Bakır bu işin ekspertizidir, squat lıyı hemen anlar, direkt Vakıfbank Ayşe derSquat her zaman candır