Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilkay beğenilmiyor sonra gelsin yemi jelertler sallailer
Genel kani bence begenilmemesinden ziyade gelip burada parayi gorunce dalar mi endisesi. Bu bende de yok degil-bu donem ozellikle sadece verilen para vs. alinan riskler uzerinden bakiyorum isimden bagimsiz.

Meziyetleri var mi var ama ustte belirttigim endisem de ayrica var

İlkay'a da bitik demezsin yav aynı şey Bernardo içinde geçerli ayrılıyorum dese 50 takım kapısında yatar pep'in en çok tuttuğu oyunculardan

Biz zor durumdayız diyoruz da Tadic Dzeko 30 gol 30 asist demek senede onlar için

Kalecileri ayrılacak, Skriniarı alsalar 12 kağıt maaşı var.

Kanatları işlemiyor.

Bir orta sahada bence pek ihtiyaçları yok.

Kim transferde daha az hata yaparsa seneye ipi göğüsler.
Bizim burdaki artimiz daha az transerle.eksiklerimizi kapatabilme ihtimalimiz.5-6 tane Skiniar seviyesi oyuncu alacak diye yazıyor başında fb için.Bizde zaten bu noktalarda bu tarz oyuncular bizim Muslera Mertens in yerine alınacak oyuncular ve Osimhenin durumu belirleyici olacak.Osimhen kalırsa kaliteli 10 numara ve kaleciyle yine en büyük adayi oluruz.Kalmazsa o zaman ki senaryo da bizimde işimiz çok kolay değil bence 5 mevkiye oyuncu gerekir.

Git…git…gitme dur ne olursun
Gitme kal yalan söyledim
Doğru değil ayrılığa daha hiç hazır değilim

fb nin kadrosu öyle kolay toparlanmaz gösteriş transferi yaparlar.Dzeko Tadic gidiyor başka oyuncularda gidecek deniyor.Yuklu bir borcun altına gireceklerini düşünüyorum.
Bizim 13. olan kadro toparlandıysa fenerinki hayli hayli toparlanır bence. Gözü dönmüş bir milyarder var takımın başında sonuçta.

Kaleci olarak lunini ikna etmeliyiz, öteki türlü kaleci transferi sarmalına girmek yıllara mal olabilir

Arkadaşlar, Bernardo, Martinez filan hayal görmeyelim.

Lunin’in pembe götlü olma olasılığı ne sizce

Hiç zorluk görmemiş 22sinde hop Real Madrid, yedekte takılarak servet.

Tzolakis mesela öyle mi Yunanistan’daki hırçınlıkta ülkenin tepe takımının kalesini cesurca korumuş 19 yaşından beri

Bence bunlar da kritik etkenler

Sonra Livakovic gibi korkak bir herif çıkmasın da

Herkesin eller pence demir. Bir ulkede rejim otoriter mi ? bu resimden anlarsin. Hos hakim onunu ilikliyor futbolcuya gelene dek.
He futbolculara eller pençe demir olmazsa idam edilecekleri söylenmiş onlarda el pençe bekliyorlar

Bi olumsuzluk bulalım da ordan vuralım kafasında devam beğenileri toplarsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt