Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav takima da çok bakılıyor kozlowski brightonda olsaydı şuan millet gelsin derdi Antep de olduğu için millet yok çekiyor.😀

bize karşı izledim bombok topcu

şu anadolu takımlarının kendileri aralarında oynadıkları maçları baz almayın !

hala akıllanmadınızmı mustafacığım

istisnalar kaideyi bozmaz ama istisnada 0,0001 dolayında yani

Galatasaray büyüyor Galatasaray dünya kulubu olma yoluna giriyor yavaş yavaş
artık taraftar olarak sizde ayak uydurmaya başlayın

çürük elmaları uzaklaştırmakla uğraşın gerisi boş iş

Ya Osman geçen Galatasaraya saçma sapan şeyler yazmıştı ona mı kalmış galatasarayı kimin savunacağına karar vermek.

Uluslarası büyümeye çalışan kulübe diyorsunuz ki yok siz karışmayın bize biz lokal takılıcaz
Bunun babasını da biliriz zamanında ama rahmetli olmuş konuşmak yakışmaz.

mamaları kesilecek diye özellikle son 1 aydır gardi ve kavukçuya saldırıyor bunlar

Yav takima da çok bakılıyor kozlowski brightonda olsaydı şuan millet gelsin derdi Antep de olduğu için millet yok çekiyor.😀
Bizim ülkedeki yabancılara şuanda ön yargı var aynı on yargı Romen oyunculara da var burda biraz da kulüp başkanlarının 3 edecek oyuncuya 7-8 istemesi gibi etkenlerde var.Diagne Amrabat gibi örnekler ya da Cicaldau Morutan Stancu gibi örnekler etkili yalan olmasın bu bende de oluştu.Biz daha çok kapalı defansla mücadele eden bir yapidayiz Anadolu kulüpleri birbirine denk oynayan takımlar bu yüzden on yargı ben dahil kesinlikle var hepsi doğru mu diyece soracak olursan yüzde 60 doğru yüzde 40 yanlıştir ama hata yapma lüksümüz olmadığı için bize doğru bu geliyor renkdas.

Osimhenin, Barışın kaldığı ve İlkayın geldiği senaryoda hiç transfer yapmasak bile ilk 24ü görürüz bence. Alınacak kaleci, stoper, sağ bek ve kanat oyuncularının kalitesi de ne kadar ilerleyebileceğimizi belirler.

Şampiyonlar Ligi'nde kimler gelsin istersiniz? Ben iç sahadaki 4 maça da en büyük takımları istiyorum.
Ben İtalyan takımlarını istiyorum. En güçlüsü Inter'i bile içerde yenebiliriz.

499871384_1358469938970180_49145.webp

Burada Real, City, Liverpool, PSG asla puan alamayacağımız takımlar. Geri kalanları punduna getirip yenebilirsin.

Buchi Laba: "Bernardo Silva'nın Galatasaray'a transfer haberleri yalan. Galatasaray’ın kendisiyle bir ilgisi yok ve hiçbir görüşme ya da teklif olmamıştır. Galatasaray’ın kadrosuna katmak istediği 6 oyunculuk bir liste var."

Daha transfer dönemi başlamadan Kavukcu vs Hatipoğlu çatışması başladı. Kavukcu'nun başkanla da konuştuk tek adam olması daha doğru sözleri de bu durumu yansıtıyor. Muhabirlerde hangi taraftan haber alıyorsa ona göre tarafını seçiyor gibi görünüyor.

Taraftar olarak dışarıdan bakıldığında ise Hatipoğlu transfer sürecini eline yüzüne bulaştırdı.
-McTominay, Wendel vb. transferlerde fotolarının basına yansıması ve hiçbir ilerleme kaydedemesi.
-Doue transferindeki dezenformasyon ve sonunda Jelertin beklentilerin üzerinde bir bonservis ile alınması.
-Tüm sezon eksikliği bilinen orta saha transferinin gene çok yüksek bir bedel ve geç kalınarak Sara ile yapılması. (Bonservis durumu düşünüldüğünde katkı-zarar tartışılabilir ama en doğru transfer buydu)
-Son olarak devre arasında işi Cuesta ile sıvaması. (Hatipoğluna çok kızıyorum ama Okan Buruk bu oyuncuya nasıl onay verir anlamıyorum, biraz ağırlığını koymalı artık)

Kavukcu'nun ise Morata, Frank transferini yaptığını, Skriniar ile uğraştığını biliyoruz. En azından Morata'nın anlaşma şartları biraz Erden Timur tarzını andırıyor ve dizginle kulübün elinde görünüyor.

Yapılanlara bakıldığında Kavukcu daha ümit vaat ederken, İbrahim Hatipoğlu'nun Cuesta zararını karşılayarak kulüpten gönderilmesi en doğrusu olur.

Ya kral kandırıyor da adam sana Osimhen Morata falan çekiyor. Hiç haber yokken bir saate Morata Osimheni alıyorsun.

Taraftar tepki göstermeye meyilli yönetici dediğin adamın arada böyle falsosu olacak Hatipoğlu gibi Wendele gidiyoruz diye 4-5 yerden gazetecilere haber mi versin? Davulla zurnayla Wendel haberi yaptırdı adam
Cenk ile 1 ay Almanya’da Euro izlediler. Gazetecilere görüşmeleri burada yapıyoruz dediler. Bittikten sonrada Euro olduğu için kimse konsantrasyonunu bozmak istemedi; yeni başlayacağız görüşmelere dediler. İlk röportajlarında Erden’e salladı, transferleri Galatasaray ismi yapıyor dedi. AWB’ye sağ beke o kadar para vermem dedi, 2 tane sağ beke daha fazla verdik. Gazetecileri transferler bu sene nokta atışı diye gezdi sezon başı. Erden’e salladılar. Millette Tete sözleşmesi çıktı. Devre arası mevki uğruna diğer yöneticiyle birbirlerinin transferlerini bozdular. Son gün Pavlovian gibi isimlere stopere o kadar para verilmez diyip Cuesta aldı. Tepki gösteren taraftara sahada izleyin dedi. Galatasaray kültürüne aykırı şekilde grup maçları tamamlanmadan San Mames dedi, pasta önünde foto verdi. TFF’den gelen cezalar sonrası mikrofon karşısına çıkamadı, haklarımızı savunmadı.

Bernardoyu bu yaşta alabilmek Osimhen kadar büyük iş olurdu da o 40 yılda bir kere olur fazla uçmamak lazım. İlkay daha gerçekçi bir hedef Sarayla sok rotasyona keyfine bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt