Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.189
- 2.308
Arkadaşlar Hollanda Ligi'nden topçu önerme işini bırakalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeri değil ama hesabı olan arkadaşlar şu gönderinin altına malum şahsın istifası için yüklenirse çok makbule geçer. Bu adamın şimdiden görevden el çektirilmesi lazım.
Allahtan seneye dk var. 8.8 basliyor lig 2-2.5 ay zor gecerYaw lig bitti de ben bir şey anlamadım. Haftaya maç yok sıkıcı.
Ne olmasıni bekliyordun ki yani ahbert şampiyon olduk bitti işteYaw lig bitti de ben bir şey anlamadım. Haftaya maç yok sıkıcı.

Relax eyleyelim.iyi bi tane sağ bek bulup onu temmuz gibi fbye kaptırırız gibi maalesef
bek transferi konusunda ders almış mıyızdır ne diyonRelax eyleyelim.

bol bol eurovision yapariz üstadYaw lig bitti de ben bir şey anlamadım. Haftaya maç yok sıkıcı.
15’indeki kulüpler World Cup sarmaz mı? Bayağı ciddiye alıyor kulüpler orayı. İyi para veriyorlar herhaldeYaw lig bitti de ben bir şey anlamadım. Haftaya maç yok sıkıcı.
Torrent hocamı da izleriz15’indeki kulüpler World Cup sarmaz mı? Bayağı ciddiye alıyor kulüpler orayı. İyi para veriyorlar herhalde
ne alaka yawTorrent hocamı da izleriz
40 M Pound mu?!!!Aston Villa have made a £40M bid for Lucas Chevalier.
Manchester United are also keen for the Lille goalkeeper to replace Andre Onana.
( @CaughtOffside)