- 26 Kasım 2012
- 186.701
- 261.658
- 5.998
Aaron RAMSDALE kiralanabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Penadan 0.5 falan iyi yav sanchezde şey gibi bu ölüm yerine, koma da uyuyarak bitkisel hayatta yaşamak. Chelseaden birini alacaksak dediğin gibi genç kalecilerden birini ikna etmeye çalışmak lazım.güzel kız ama ailesi manyak ve çok ossuruyor gibi daha çok
berbat dediğin Pena gibi kalecidir
bin beterini alcaklar diye korkuyom açıkçası
Chelsea'nin gelecek vaat eden genco kalecileri boşa çıkacak Maignan transferi olursa ama onları ikna edebilir miyiz bilemedim şimdi
Arap yarımadasındaki maaşı burada alamayacağını bilir zaten. 7-8 civarı ister bence. Dediğim gibi kulübüne kira bedeli ödeyip maaşını kulübü de ödeyebilir 1 sene kiralık gibi Maximin tarzı. Bize geleceğini sanmıyorum çoğu dev kulüp isteyecektir.Galiba 25 milyon maaşı var. Belki imza parası veririz 4 civarı da maaş. Zaten 2 senede 50 milyon kazandi.
Hızı ve çabukluğu olan libero kaleci şart bize. Muslera baya iyi süpürüyordu stoperlerin arkasına atılan topları. Geçen Günay öyle bir topa çıkmadı %100 pozisyon olarak bitti kalede.Aaron RAMSDALE kiralanabilir.
Amacın nedir?İnzaghi- Hilal olduğuna göre Osimhen- Hilal'de yakında olur 30'u kabul etmez Osimhen ama Hilal 40'a çıkarır o teklifi 35+5 gibi ve anlaşırlar. Dünya kulüpler şampiyonasında oynatmak isteyeceklerdir sonuçta.
Araplardan geri dönüp avrupada iyi performans sergileyen oyuncu var mı bu arada hiç hatırlamıyorum?
inzaghi yerine inter için konuşulan adaylar

O biraz da güven meselesi.Hızı ve çabukluğu olan libero kaleci şart bize. Muslera baya iyi süpürüyordu stoperlerin arkasına atılan topları. Geçen Günay öyle bir topa çıkmadı %100 pozisyon olarak bitti kalede.