Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güzel kız ama ailesi manyak ve çok ossuruyor gibi daha çok

berbat dediğin Pena gibi kalecidir

bin beterini alcaklar diye korkuyom açıkçası

Chelsea'nin gelecek vaat eden genco kalecileri boşa çıkacak Maignan transferi olursa ama onları ikna edebilir miyiz bilemedim şimdi
Penadan 0.5 falan iyi yav sanchezde şey gibi bu ölüm yerine, koma da uyuyarak bitkisel hayatta yaşamak. Chelseaden birini alacaksak dediğin gibi genç kalecilerden birini ikna etmeye çalışmak lazım.

Galiba 25 milyon maaşı var. Belki imza parası veririz 4 civarı da maaş. Zaten 2 senede 50 milyon kazandi.
Arap yarımadasındaki maaşı burada alamayacağını bilir zaten. 7-8 civarı ister bence. Dediğim gibi kulübüne kira bedeli ödeyip maaşını kulübü de ödeyebilir 1 sene kiralık gibi Maximin tarzı. Bize geleceğini sanmıyorum çoğu dev kulüp isteyecektir.

İnzaghi- Hilal olduğuna göre Osimhen- Hilal'de yakında olur 30'u kabul etmez Osimhen ama Hilal 40'a çıkarır o teklifi 35+5 gibi ve anlaşırlar. Dünya kulüpler şampiyonasında oynatmak isteyeceklerdir sonuçta.

İnzaghi- Hilal olduğuna göre Osimhen- Hilal'de yakında olur 30'u kabul etmez Osimhen ama Hilal 40'a çıkarır o teklifi 35+5 gibi ve anlaşırlar. Dünya kulüpler şampiyonasında oynatmak isteyeceklerdir sonuçta.
Amacın nedir?
Operasyon mu çekiyorsun

Osimhen kardeş kabul ediyosan et işimize gücümüze bakalım büyün yaz seni bekleyemeyiz.

Bu transferlerde sorumlu olan heyetin kimleri getirip, getiremeyeceği o kadar belli ki. Tahmin etmesi çok kolay bence. Muslera'nın ayrılacağı 2 sene öncesinden belli. Bu kadar zamandır çoktan bir kaleci ile anlaşılması gerekiyordu zaten. Lig bittikten 1 hafta sonra anlaşılan kalecinin net bir şekilde haberleri çıkması lazımdı. Transfer gününün başlamasıyla hiç alakası yok bu durumun. Sağlam temellere dayalı bir transfer organizasyonlarının olmadığı çok net belli. O yüzden Alisson, Oblak kalitesinde bir kaleci transferine ihtimal dahi vermiyorum. Lunin, Lucas Chevalier, İnaki pena seviyesinden öte geçmez ki Lunin'de bile çok zorlanacaklar bence.

​

Berke fbli olmasa alır Günayla rekabete sokardık yabancı kontenjanını da önde kanatlarda vs kullanırdık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt