- 12 Temmuz 2009
- 60.979
- 24.272
- 3.138
Nasil bir profil ustadEvander aslında tam aradığımız isim.
Gelirse çoğu kişiyi pişman eder.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasil bir profil ustadEvander aslında tam aradığımız isim.
Gelirse çoğu kişiyi pişman eder.
Okan Buruk’un ısrarla istediğiOoo ibrahim seten menajerden bi sakal alacak heralde fiyat pompalamada.
Yersen osimhen denkleminde de var fener diyordu dingil
6m Euro bonservis 1m Euro maaş+ maç başı ile 1.5m Euro imkanı.Ajax’ta 500 almıyordur
Klişeler patliyor bugun.Okan Buruk’un ısrarla istediği
Ucuz aramıyoruz ki üst düzey futbolcu arıyoruz. Ucuz ala ala dünya kadar zarar ettik zaten. Bir sefer al ama kaliteli üst düzey oyuncu alEvander ucuz ama maks 10m Euro'ya biter.
Adam gitmek istiyorsa takımı da hayır demez bence.
Son iki sene istatistiklerini bırakıyorum renkdaş bakabilirsin.Nasil bir profil ustad
İmza işini yavaşlatacak ki Ali gitmesin. Amaç oAlman basınından fenerin f'si yok ki sane turkiye'ye de soğuk seten gene fenerini dahil etmiş transfere.
Katılıyorum onun dışında teklifi yükseltmemek mantıklı. Gayet iyi bir teklif vermişiz + CL kozun var. Fb'ye gidecekse buyusun gitsin yabancı oyuncu bulursun bir de bu maliyetlere çıkıyorsan daha isimsiz belki ama Dilana Bakwa'ya git mesela.Ooo ibrahim seten menajerden bi sakal alacak heralde fiyat pompalamada.
Yersen osimhen denkleminde de var fener diyordu dingil
Yalı çocuğu şuan gs'ye çalım atma peşindedir yine herzamanki gibi, hele şuanki durumda çalım üstüne alım yapmak ister dede parasıyla. Ben gs yönetimi yerinde olsam bir süre kaleci hariç hiç bir oyuncuyla ilgilenmem bakalım ne yapıyor kendi başınaİmza işini yavaşlatacak ki Ali gitmesin. Amaç o
fbnin hem f si yok hem de bild dün Galatasarayi ciddi şekilde değerlendiriyor dediAlman basınından fenerin f'si yok ki sane turkiye'ye de soğuk seten gene fenerini dahil etmiş transfere.
Buyur
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Katılıyorum. Fb yönetimine tepkiyi azaltma amaçlı sipariş bir haber aynı zamanda. Bir de kendileri daha önce Sane'nin karakteri konusunda sakıncaları olduğunu da söylemişti teknik heyetin. Yıllık ona 10 buna 10 taraftarı değilim açıkcası bu arada.İmza işini yavaşlatacak ki Ali gitmesin. Amaç o
Buyur
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..