Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kaç gündür özellikle Osimhenin paylaşımlarını takip ediyorum sanki insanların duygularıyla oynar gibi çok ilginç paylaşımlar doğal olarak taraftar acaba kalacak mı diye soruyor eğer giderse çok büyük tepki alacak farkında değil
Renkdaş merhaba, senin pp'yi güncelledim.

Ekli dosyalar

• 1749084109244.webp
    1749084109244.webp
    342,8 KB · Görüntüleme: 3
60 bin TL maaş için bayram seyran demeden çalışan bir emekçi olarak Osimhenin kalması için gerekirse 20 milyon euro verilmelidir.Kalede 1 sene Günay yeterli bence.para kalırsa o parada sağ bek ve 10 no mevkisinde gomulmelidir

Baris alper ve sara ilk 11 oyuncumuz olmamalilar ikisininde satilmasi lazim

Gecen sezon oguz aydini kacirarak buyuk hata ettik. Solda eren sagda oguz ile uzun yillar goturecek saglam bir yerli ikili yakalamis olacaktik.Bu okan bende kanat cok diyip aldirmadi.Sonra gitti kutucuya 6.5 milyon verdirtti.Sallaiye keza bir suru para harcatti son dakika da.

Okan plansiz gunubirlik kendince uydurup gecen bir adam.Güvenipte bilinmedik oyuncular alma hatasina dusmeyiz demek isterdim ama kesin yine kendince sapkadan tavsan cikarma hevesiyle oyuncular aldirtacak

Hatta leminayi kesmek icin yerine adam bile bakiyordur sirf taraftar istedi gibi bir algi olustu diye

Leminaya hala sicak batigini dusunmuyorum.Cuestaya bile daha cok deger veriyordur leminadan.

Baris alper ve sara ilk 11 oyuncumuz olmamalilar ikisininde satilmasi lazim

Gecen sezon oguz aydini kacirarak buyuk hata ettik. Solda eren sagda oguz ile uzun yillar goturecek saglam bir yerli ikili yakalamis olacaktik.Bu okan bende kanat cok diyip aldirmadi.Sonra gitti kutucuya 6.5 milyon verdirtti.Sallaiye keza bir suru para harcatti son dakika da.

Okan plansiz gunubirlik kendince uydurup gecen bir adam.Güvenipte bilinmedik oyuncular alma hatasina dusmeyiz demek isterdim ama kesin yine kendince sapkadan tavsan cikarma hevesiyle oyuncular aldirtacak

Hatta leminayi kesmek icin yerine adam bile bakiyordur sirf taraftar istedi gibi bir algi olustu diye

Leminaya hala sicak batigini dusunmuyorum.Cuestaya bile daha cok deger veriyordur leminadan.
Okan'ın hataları konusunda hemfikirim

Ama bence Oğuz Aydın konusunda Okan'dan ziyade Dursun'un başarsızılığı var ortada

Hatırlarsanız Oğuz Aydın'ı bana bırakın demişti Dursun Özbek

Beceremeyince de Okan'a ihtiyacımız yok açıklaması yaptırdılar bence

Okan'ın hataları konusunda hemfikirim

Ama bence Oğuz Aydın konusunda Okan'dan ziyade Dursun'un başarsızılığı var ortada

Hatırlarsanız Oğuz Aydın'ı bana bırakın demişti Dursun Özbek

Beceremeyince de Okan'a ihtiyacımız yok açıklaması yaptırdılar bence
O donem elimizde 6 tane kanat var bu yuzden ihtiyacimzi yok demisti basindan biri sordugunda ama oguz aydini almayacak bir kulup degiliz ki ona verilen para ucuk bir parada degil.hatta oguz biz beklemisti.Burda neden bence kesinlikle okanin istememesi

Yonetimin beceremeyecegi bisey yok parayi verecen alacan mevzu bu kadar basit.sonucta anadolu takimindan aliyorsun.Bu yonetim kimlere kimlere ne paralar odedi oguza mi vermeyecekti

Burda okan mani oldu benim fikrim bu cunku rafa silvayi istedi ve bunu her zamanda dile getirdi istedik maliyeti yüksekti olmadi dedi.

Bir oguz icin bunca yalana gerek var mi

Osimhen komik olma bas imzayı hilale

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oguz teknik kapasite ve oyun vizyonu olarak baristan cok cok daha iyi

Bu kadar futbol fakiri olmayin baris fb ya da bjk de falan oynasa neler soylenirdi.

Fizik gucune dayali sumo gurescisi gibi surekli birileriyle guresen ve topu habire eline ayagina dolastiran pas oyunu zayif bir oyuncuya bu kadar temah edilmez.Iste bu futbol fakirligidir.Galatasaray nice kanat oyuculari gordu.Bakiniz yunus akgunun klasina, tekniğine kimse laf etmiyor oguzla da kiyaslamiyor.Cunku yunus her iksini de cebinden cikarir.

Oguz teknik kapasite ve oyun vizyonu olarak baristan cok cok daha iyi

Bu kadar futbol fakiri olmayin baris fb ya da bjk de falan oynasa neler soylenirdi.

Fizik gucune dayali sumo gurescisi gibi surekli birileriyle guresen ve topu habire eline ayagina dolastiran pas oyunu zayif bir oyuncuya bu kadar temah edilmez.Iste bu futbol fakirligidir.Galatasaray nice kanat oyuculari gordu.Bakiniz yunus akgunun klasina, tekniğine kimse laf etmiyor oguzla da kiyaslamiyor.Cunku yunus her iksini de cebinden cikarir.

Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi için yeterli futbolcular; Sanchez, Torreira, Lemina, bana böre Yunus, kalırsa Osimhen. Eren Elmalıyı da bu performansını ve dinamizmini devam ettirirse bu listeye eklerim. Onun dışındaki tüm futbolcular satılabilir, benim şahsi fikrim.

Transferlerin her aşamasının adım adım basında yer almasından rahatsızım.

Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi için yeterli futbolcular; Sanchez, Torreira, Lemina, bana böre Yunus, kalırsa Osimhen. Eren Elmalıyı da bu performansını ve dinamizmini devam ettirirse bu listeye eklerim. Onun dışındaki tüm futbolcular satılabilir, benim şahsi fikrim.
images

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt