Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğrudur. Sane veya B. Silva dedim ama bu isimler birer örnek. Yapabilecekleri, seviyeleri ile eşdeğer her oyuncu bu denkleme uyuyor.
Sane, Kerem ve Barış tarzı bir oyuncu.

Bize topu ayağında tutabilen ve iyi pas dağıtan oyuncu lazım. Sprinter bir kanat istiyorsak daha uygununu alabiliriz. Barış varken maliyeti yorabilir birde uyum sorunu yaşarsa ciddi problem.

Ben teknik ne yaptığını bilen oyun temposunu ayarlayan kanat istiyorum. Potansiyeli yüksek forveti ve kanatları yedekleyecek oyuncu olabilir.

Osimhen gitti diye saçma sapan triplere girip o zaman başka dünya yıldızı getirelim falan kafasıyla saçma sapan para harcamaz umarım yönetim.

Bu takıma yapılması gerekenler belli.

1) Ya Günay'la rekabete girecek bir kaleci ya da E. Martinez gibi tartışılmayacak bir kaleci alınmalı.

2) Bu takım seneye 60 maç oynayacak ve Sanchez-Apo tandemine Sanchez'in sol ayaklısı türünden bir isim katılmalı.

3) Bu takım seneye 4-3-3 oynayacaksa ona göre üst düzey bir 8, klasik 4-2-3-1 oynayacaksa ona göre sezon boyu minimum 10 gol 15 asist yapacak bir 10 numara alınmalı.

4) Bu takıma ister Sane olsun ister benzer başka bir isim, oyuna uygun üst seviye bir kanat oyuncusu alınmalı.

Ter Stegen
Boey.. Sanchez.. Pavlovic.. Eren
Lemina.. Torreira
Bernardo.. İlkay.. Barış
Lukaku

Günay
Sazdağı.. Ozan.. Apo.. Jakobs
Kaan.. Berkan - Salih
Yunus.. Sara.. Kutucu
Promise David - Romulo

Kuralım şunu kafamız rahat olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt