- 3 Temmuz 2012
- 139.945
- 88.193
- 5.338
İcardicilerin çark etmesi sevindirici haber
dogukan gibi adamlar yüzünden gsmizin gelecegi gidiyor
dogukan gibi adamlar yüzünden gsmizin gelecegi gidiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zeki'de fenerde devredeymiş. sidik yarışına gerek yok bence.Zekimi gelecek bize. Onun yerine
Sosyal medyayi Ciddi guvenilir data olarak ele alanlar (ozellikle futbolda) aninda kovulsun, uzaklastirilsin, istifa etsin.Sosyal medyada dolu
Zeki ismi gibi zekiyse bize gelirzeki'de fenerde devredeymiş. sidik yarışına gerek yok bence.
Okan hocamdan kurtulan Topçular coşuyor
Sen arada derede kaldınben neyim dostum
He Thuram alıcan Torreira yedek olacak sonra neymiş yüksek başarıİşte bu thuram gibi atalantadaki ederson gibi biri. Yanında genç bir orta saha pahalı olmayan potansiyelli bir oyuncu. Torreirada rotasyonda dönüp dolasacak. Adamı ırgat gibi oynatiyoruz
Kimse Icardi kalsın demiyor. En sevenleri bile. hayal dünyamızdan hikayeler uydurmayalım
Bazi çiçekler bazı topraklarda olmuyorHe Thuram alıcan Torreira yedek olacak sonra neymiş yüksek başarı
Juve niye o başarıya ulaşamamış mesela Thuram varken
Ben de sempatik yaklasiyorum thuram dedikodularina ama sanki adami alinca son 16 garantilencek gibi bir bakis acin var gibiBazi çiçekler bazı topraklarda olmuyor
Seninde thuram hayranı olduğunu biliyoruz
Bu işler istemekle olmuyorAdmirim istemez misin ucl kupasinin bi ucundan tutalim, hedef kucultmeyelim lutfen
bence satacaklar. bunun yedegi var bulatovic onu hazirliyorlar. o da cok iyi topcu ve daha genc. riske gireceksen sangare'yi degil bulatovic'i alacaksin.adamlar 1 sene önce 8 milyona aldılar avusturya'dan. alması çok zor. adamlar CL ye gidiyor satsa bile 30 dan aşağı bırakmazlar.
hangi tarihte yapıldı o dediğin anket? atar yapma lan banaTrollüğüne mi verdi 60 -70 adam ankette kalmalı diye oyunu nasıl kimse kalmasini istemiyor yav. Hadi bunlarin yarısı troll olsa kalani istedigin den basmistir kalsın secenegine.