Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Julian Brandt .Hemde eli ayağı düzgün:)Alper Altun yüz testinden geçmiştir umarım:))))Bence vakit kaybetmeden almamız lazım.Bernardo inan ne yapacağı soru işareti çok iyi de gelebilir ama son maçlarını izliyorum vallaha çok kanım kaynamiyor ve 55 m Euro maliyet deniyor .Ben Brandt alınıp getirilsin diyorum.Sen ne diyorsun?
Rts ben sutor adam istiyorum. Dunyanin en sut özürlü takımiyiz. Brandt, hakan hepsi gelsin.

Lang a ayıp olmaz mı

Kural yok diyonuz leaoyu alıyonuz demez mi

Çocuk her gün avrupa basınına bizi övüyor

Demedin ama bi kadro kuruyon 8 tane genc olan. O kadro sampiyonluga oynayabilir mi? Oynayamaz o stresi kaldiramaz. Dortmind sunu aldi sporting bunu aldi diyorsun. Bu takimlar kac senedir sampiyon olamiyor bi bak istersen

Bizim lig öyle bi lig degil, hocamiz hele hic öyle genc oynatan hoca degil. Hayal aleminden cikmani öneririm
Baktım.gecen yil olmus 🙂🙂

Sozlesmesi bitince 29 yaşına gelecek adamlara para vermeyiz umarim

Niyetim Apokerim'e bok atmak değilde Jakobs Leao oynayacaksak o kanatta Jakobs'un yanına bi baba stoper lazım sanki.

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

Ben Leao haberini Gardi nin yaptigini dusunuyorum.fb isin icinde olsaydi suan secim malzemesi olarak kullanirdi.Galatasaraya calim atmanin secime bir katkisi yok ancak Leao transfer haberi secimi direk etkiler.

Rts ben sutor adam istiyorum. Dunyanin en sut özürlü takımiyiz. Brandt, hakan hepsi gelsin.
Aslında bu sene kaleye şut atma heveslisi çok topcumuz vardı ama seyircileri Nişan alma sorunları vardı.Kaleyi dediğin gibi tutturan oyuncu şart .Hemfikiriz.ama onun öncesinde gerçekten oyun kuran ,oyun aklıyla kapalı defanslari açan , bir sonraki hamleyi öngören oyuncu acil olarak gelmeli.Maalesef üzülerek mevcutlarda yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt