Nedim V. Duran
10 Numara!
vasatizm gömleğini yırtacağız MuradımBayern niye ganbry varken oliseye gerek yok demedi acaba. Bu vasatizm iliklerine kadar işlemiş halimizle biz bayern mayern olamayız anca 1905 munih oluruz.
vasatizm gömleğini yırtacağız MuradımBayern niye ganbry varken oliseye gerek yok demedi acaba. Bu vasatizm iliklerine kadar işlemiş halimizle biz bayern mayern olamayız anca 1905 munih oluruz.
Locatellinin yanındaki 8 le önündeki 10 kim olacakZambo degilde Locatelli Leao cuk oturur
Rts ben sutor adam istiyorum. Dunyanin en sut özürlü takımiyiz. Brandt, hakan hepsi gelsin.Julian Brandt .Hemde eli ayağı düzgünAlper Altun yüz testinden geçmiştir umarım
)))Bence vakit kaybetmeden almamız lazım.Bernardo inan ne yapacağı soru işareti çok iyi de gelebilir ama son maçlarını izliyorum vallaha çok kanım kaynamiyor ve 55 m Euro maliyet deniyor .Ben Brandt alınıp getirilsin diyorum.Sen ne diyorsun?
Baktım.gecen yil olmusDemedin ama bi kadro kuruyon 8 tane genc olan. O kadro sampiyonluga oynayabilir mi? Oynayamaz o stresi kaldiramaz. Dortmind sunu aldi sporting bunu aldi diyorsun. Bu takimlar kac senedir sampiyon olamiyor bi bak istersen
Bizim lig öyle bi lig degil, hocamiz hele hic öyle genc oynatan hoca degil. Hayal aleminden cikmani öneririm
Locatelli 6 pozisyonunda ama 8 numara da olmayan teknik var onda.Anguissa yerine baska uzun maratonda yasi genc oyuncu tercihim olur.Thuram isterdim mesela.Locatellinin yanındaki 8 le önündeki 10 kim olacak
Jakobs her maç kolu bacağı bırakır sahada arkasını toplayacam diyeLeao sığır press yapmaz
parayı ortasaha için harcamak yerine yine alakasız yerlere dökecekler singo v2 yükleniyor
Aslında bu sene kaleye şut atma heveslisi çok topcumuz vardı ama seyircileri Nişan alma sorunları vardı.Kaleyi dediğin gibi tutturan oyuncu şart .Hemfikiriz.ama onun öncesinde gerçekten oyun kuran ,oyun aklıyla kapalı defanslari açan , bir sonraki hamleyi öngören oyuncu acil olarak gelmeli.Maalesef üzülerek mevcutlarda yok.Rts ben sutor adam istiyorum. Dunyanin en sut özürlü takımiyiz. Brandt, hakan hepsi gelsin.