Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.282
- 5.756
- 1.983
Adamlar Gordon+Alvarez+Bernardo çekiyor
Barcelona City nin istemedigini ben niye alayim dememis mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamlar Gordon+Alvarez+Bernardo çekiyor
Barca yıllık 5'e aliyor bizden 15 istiyor fark orada. Bize 5'e gelse kimse hayır demezBarcelona City nin istemedigini ben niye alayim dememis mi?
Bize niye 5'e gelsin. singo diye mevkisi belli olmayan bir topçuya 5 milyon veriyoruz. Bu en az 10 milyon ister doğal olarakBarca yıllık 5'e aliyor bizden 15 istiyor fark orada. Bize 5'e gelse kimse hayır demez
Ben taraftar acisindan demedim ki maliyeti zaten yuksek kulupten haber ufuruyorlar ya Galatasaray rakip olarak artik City i goruyor felan diye.Yoksa normalinde suan Savinho Camavinga Thuram gibi elemanlari isterim buyuk butcelereBarca yıllık 5'e aliyor bizden 15 istiyor fark orada. Bize 5'e gelse kimse hayır demez
Bizde taraftar bazında istenmeme sebebi maliyetiydi. Yoksa kim istemez silva gibi bir oyuncuyu.Bize niye 5'e gelsin. singo diye mevkisi belli olmayan bir topçuya 5 milyon veriyoruz. Bu en az 10 milyon ister doğal olarak
10 ay süren lig yarışında yoğun bir Avrupa maçı sonrası oynanacak yağmurlu Rize deplasmanından Osi-Barış-Yunus dışında topçu kolay kolay çıkaramaz seni. Ayaklarını uzatmazlar topa. Sezon içindeki kırılma anlarında Osi ve Barış taşıdı bu takımı. Yeri dolmayacak ender topçulardan. Fener bu kadar yoğun bir kollanma kuşatması altında olmasa satar başka birini koyarsın yerine.leşfırd bazı maçlarda harbiden göz kamaştırdı yalnız
bay'ı biyere çakabilirsek level atlarız solda
Bay iyi bi Dk geçirsin diye Allahu tealaya ve bilinen bütün diğer tanrılara dua ediyoruz heisleşfırd bazı maçlarda harbiden göz kamaştırdı yalnız
Burasi gs deriz 20 verince.Bodrum FK forması giyen Ali Habeşoğlu ile ilgilenen takımlar:
- Başakşehir
- Göztepe
- Alanyaspor
- Erzurumspor
(DHA)
Göztepe'den 20'ye almaya çalışırız seneye
20ye ya da daha düşük bir bonservise olursa olur zira kafası sakat yaşı da daha geçkinleşfırd bazı maçlarda harbiden göz kamaştırdı yalnız
Burasi gs bizim hedeflerimiz var başkalarının yokdaha icardiyi leminayı takım'da tutup takım yaşını arttıracağız başka yaşı büyük futbolcu ekleyip![]()
![]()