Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kral kadro şişkinliği için icardiyi günayı torrerayı falan gönderin diyoruz hepsini tutalım diyorsunuz. sonra kadro şişkinliği

Locatteli'yi ve Hakan Çalhanoğlu'nu sessiz sedasız bitirip 6-8 işlerini kapatmak gerekiyor.
Sonrasında parayı 10 NO'ya gömeriz.

Locattelli
H.Çalhanoğlu
Zeki Çelik
Deniz Gül
Ozan Kabak
Ümit Akdağ
Bruno Fernandes
Onyekuruvari U23 Sol Kanat
Baby Osimhen U23 Santrafor

Bu listeyi toplayabilirsek yabancı sınırı kalkar.

Sengo, bassey, davinson, jakobs..

Afrika milli takimlari bile artik bu kadar afrikali savunmaciyi bir arada oynatmiyor.

inşallah yusuf sarı gibi işlere kalkışmayız.

Aliyi almak için illa italyada oynayıp 5 gol atmasını bekliyoruz.
Bertuğ ve deniz gül de kendi takımlarında 10 gol atmamış ama istiyoruz

icardi bence tamamen juventus - milan gibi kulüplerin forvet süreçlerini bekliyor. yoksa bizden daha yüksek teklif alamayacağının o da farkında. kendine zaman kazanıyor

sançez ila bardakçı ikilisiynen sezona girildiği takdirde ligi 5. cl'yi de sonuncu bitireceğimiz gerçeğinden uzaklaşmamağa gayret edelim
Ben bunu geçen sezon transferin son gününden itibaren bütün sezon boyunca hem çevremde, hem sosyal medya platformlarında hem de burada defalarca yazdım. Sadece 2 stoper de değil, 1.5 forvetle koca sezona girdik, bu kadro kesin patlayacak demiştim. Allahtan sonuçlar anlamında iyi bir sezon geçirdik fakat skandal maçlarımız da oldu! 4. sezona yakışmayan oyunlar ve sonuçlarımız oldu. 5. sezon böyle olmamalı. Üst düzey bir takımda olması gereken en az 4 stoper ve 3 forvet umarım bu sezon kadro planlamasında yer alır.

Bu gerçekten iyi olur. Bu sene Torreira’nın ilk sezonlarındaki gibi domine ettiği bir tane lig avrupa farketmez maç var mı hatırlayan. Ama pasifize olduğu en az 10 maç sayarsın.

Lemina’da ise ilk Liverpool maçı , ilk TS maçı Onuahcu savunması gibi çok imza maçları var. Hatta arttırıyorum sezonun ilk yarısındaki tüm Avrupa maçlarının her maç Osi ve Uğurcan sonrası en iyi adamıydı.

Biri gidecekse Torreira gitmesi daha sağlıklı geliyor.

Orta saha ölü haldeyken bize 40 milyona sol kanat itelemeye çalışıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt