- 29 Ocak 2024
- 8.796
- 7.885
- 643
Benim esas gözüm sağ stoper olarak bisseck de kalmıştı da o yürüdü gitti artık buralara getirilemezHemen alırım, niherya-fas maçıydı galiba çok iyiydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim esas gözüm sağ stoper olarak bisseck de kalmıştı da o yürüdü gitti artık buralara getirilemezHemen alırım, niherya-fas maçıydı galiba çok iyiydi
O zaman isim öner satocuğumsançez ila bardakçı ikilisiynen sezona girildiği takdirde ligi 5. cl'yi de sonuncu bitireceğimiz gerçeğinden uzaklaşmamağa gayret edelim

imza atarımsançez ila bardakçı ikilisiynen sezona girildiği takdirde ligi 5. cl'yi de sonuncu bitireceğimiz gerçeğinden uzaklaşmamağa gayret edelim
kral kadro şişkinliği için icardiyi günayı torrerayı falan gönderin diyoruz hepsini tutalım diyorsunuz. sonra kadro şişkinliği
ooo abdullah kavukçu forumunuza teşrif etmilSon günler güzel fırsatlar çıkabilir 2,5 ay beklemekte fayda var.
Ben bunu geçen sezon transferin son gününden itibaren bütün sezon boyunca hem çevremde, hem sosyal medya platformlarında hem de burada defalarca yazdım. Sadece 2 stoper de değil, 1.5 forvetle koca sezona girdik, bu kadro kesin patlayacak demiştim. Allahtan sonuçlar anlamında iyi bir sezon geçirdik fakat skandal maçlarımız da oldu! 4. sezona yakışmayan oyunlar ve sonuçlarımız oldu. 5. sezon böyle olmamalı. Üst düzey bir takımda olması gereken en az 4 stoper ve 3 forvet umarım bu sezon kadro planlamasında yer alır.sançez ila bardakçı ikilisiynen sezona girildiği takdirde ligi 5. cl'yi de sonuncu bitireceğimiz gerçeğinden uzaklaşmamağa gayret edelim