- 3 Temmuz 2012
- 134.198
- 80.983
- 5.198
vasat film'Başarıyı getiren şey yanındakilerin sayısı değil,inandığın şeylerin niteliğidir.' - Harry Potter ve Ölüm Yadigârları terime inanan azınlık![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vasat film'Başarıyı getiren şey yanındakilerin sayısı değil,inandığın şeylerin niteliğidir.' - Harry Potter ve Ölüm Yadigârları terime inanan azınlık![]()
Tam tersi terim 6 ay izletmis boey'i yonetime kalsa o udinese de oynayan oyuncuyu alacaklarmış.Bu arada Boeyi terim istememis, yonetim zorla aldirmis
Tam tersi terim 6 ay izletmis boey'i yonetime kalsa o udinese de oynayan oyuncuyu alacaklarmış.
Oyuncu Boca Juniors kulübünün teklifini kabul etmemiş.Galatasaray'a transfer olmak istemiş.İddia bu ama adam Amerika veya Katar Ligi'ne transfer olacak diyo..
Seni hiç iyi görmüyorum
Oyuncu Boca Juniors kulübünün teklifini kabul etmemiş.Galatasaray'a transfer olmak istemiş.İddia bu ama adam Amerika veya Katar Ligi'ne transfer olacak diyo..
İstatistikleri de iyi değil Samudio tarzı biri gibi.Haberi yapan adam da Amerika veya Katar Ligi'ne gider demiş..29 yasinda kulupsuz diyor
İstatistikleri de iyi değil Samudio tarzı biri gibi.Haberi yapan adam da Amerika veya Katar Ligi'ne gider demiş..
Bunun hakkında bi yazıya bakmıştım.Çok sakatlanan biri değilmiş ama kafası istemezse oynamazmış.Sakatlanma detayları Transfermarkt'te yazmıyo ama oynamadığı maç sayısına ve dakikasına bakılırsa 90 dk oynamayı pek seven biri gibi değil.Sorunlu futbolcu alacaksak ve bu kumara gireceksek ben Belaili'yi isterim..![]()
Orbelín Pineda - Oyuncu profili 25/26
Orbelín Pineda, 29, Meksika ➤ AEK Atina, 2023'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 7.00 mil. € ➤ * 24 Mar 1996, Coyuca de Catalán, Meksikawww.transfermarkt.com.tr
su nasil topcu acaba TM'ye gore piyasasi en yuksek bostan olan topcu , yasi da 25mis
ihtiyar yayının basinda keyifliydi hoca kovulacak saniyordu ama 5 dkye yine sıyırdı
az bi haberlere baktim da celta vigo'ya gidiyormusBunun hakkında bi yazıya bakmıştım.Çok sakatlanan biri değilmiş ama kafası istemezse oynamazmış.Sakatlanma detayları Transfermarkt'te yazmıyo ama oynamadığı maç sayısına ve dakikasına bakılırsa 90 dk oynamayı pek seven biri gibi değil.Sorunlu futbolcu alacaksak ve bu kumara gireceksek ben Belaili'yi isterim..
Oraya transferi hayırlı olsun.Bu yabancı kuralı değişmezse veya eskisi gibi olursa Belaili kumarına girilir bence.2019 yılında istediğimize dair haberler çıkmıştı.Sorunlu olmasa İngiltere Ligi'nde orta sıra takımlarında rahatlıkla oynardı..az bi haberlere baktim da celta vigo'ya gidiyormus
2 sene once adimiz ciddi sekilde aniliyordu am ft 29 yasinda topcu istemez bence artik ''genclesiyor ya''Oraya transferi hayırlı olsun.Bu yabancı kuralı değişmezse veya eskisi gibi olursa Belaili kumarına girilir bence.2019 yılında istediğimize dair haberler çıkmıştı.Sorunlu olmasa İngiltere Ligi'nde orta sıra takımlarında rahatlıkla oynardı..