Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okan

boey nelsson marcao aanholt

okay gedson

morutan

olsen solbakken kerem

Oyuncu Boca Juniors kulübünün teklifini kabul etmemiş.Galatasaray'a transfer olmak istemiş.İddia bu ama adam Amerika veya Katar Ligi'ne transfer olacak diyo..

Akasya Durağı GIF - Akasya Durağı Zeki - Discover & Share GIFs

İstatistikleri de iyi değil Samudio tarzı biri gibi.Haberi yapan adam da Amerika veya Katar Ligi'ne gider demiş..

su nasil topcu acaba TM'ye gore piyasasi en yuksek bostan olan topcu , yasi da 25mis

su nasil topcu acaba TM'ye gore piyasasi en yuksek bostan olan topcu , yasi da 25mis
Bunun hakkında bi yazıya bakmıştım.Çok sakatlanan biri değilmiş ama kafası istemezse oynamazmış.Sakatlanma detayları Transfermarkt'te yazmıyo ama oynamadığı maç sayısına ve dakikasına bakılırsa 90 dk oynamayı pek seven biri gibi değil.Sorunlu futbolcu alacaksak ve bu kumara gireceksek ben Belaili'yi isterim..

Bunun hakkında bi yazıya bakmıştım.Çok sakatlanan biri değilmiş ama kafası istemezse oynamazmış.Sakatlanma detayları Transfermarkt'te yazmıyo ama oynamadığı maç sayısına ve dakikasına bakılırsa 90 dk oynamayı pek seven biri gibi değil.Sorunlu futbolcu alacaksak ve bu kumara gireceksek ben Belaili'yi isterim..
az bi haberlere baktim da celta vigo'ya gidiyormus

az bi haberlere baktim da celta vigo'ya gidiyormus
Oraya transferi hayırlı olsun.Bu yabancı kuralı değişmezse veya eskisi gibi olursa Belaili kumarına girilir bence.2019 yılında istediğimize dair haberler çıkmıştı.Sorunlu olmasa İngiltere Ligi'nde orta sıra takımlarında rahatlıkla oynardı..

Buldum o dede eskinin spor yazarı ersan çelik hatta bi ara program da yapıyolardı hayri hiçlerle beraber

Oraya transferi hayırlı olsun.Bu yabancı kuralı değişmezse veya eskisi gibi olursa Belaili kumarına girilir bence.2019 yılında istediğimize dair haberler çıkmıştı.Sorunlu olmasa İngiltere Ligi'nde orta sıra takımlarında rahatlıkla oynardı..
2 sene once adimiz ciddi sekilde aniliyordu am ft 29 yasinda topcu istemez bence artik ''genclesiyor ya''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt