Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu adama ft hocam naptı da 180 derece döndü acaba

2 sene once adimiz ciddi sekilde aniliyordu am ft 29 yasinda topcu istemez bence artik ''genclesiyor ya''
Ben de normalde hocayı son zamanlar başarısız buluyorum ama istifa et demek içimden gelmiyo.Gedson transferiyle ve yanında 1-2 transferle Hem Uefa'da hem de Lig'de iyi işler yapacağına inancım var.Şimdi gitse bile yönetim daha iyisini getiremez.Devre arası transferleriyle yine bir sonuç yoksa sezon sonu büyük ihtimalle istifa eder.Sezon başlangıcını yeni hocayla açmak daha avantajlı olur..

Ben de normalde hocayı son zamanlar başarısız buluyorum ama istifa et demek içimden gelmiyo.Gedson transferiyle ve yanında 1-2 transferle Hem Uefa'da hem de Lig'de iyi işler yapacağına inancım var.Şimdi gitse bile yönetim daha iyisini getiremez.Devre arası transferleriyle yine bir sonuç yoksa sezon sonu büyük ihtimalle istifa eder.Sezon başlangıcını yeni hocayla açmak daha avantajlı olur..
adayim

1641342642520.png

Ben pek tanımam ama ben eskiden altyapıda oynarkenki hocalarımla arası iyi.Beşiktaş'a Şenol Güneş geçerse gelir.Beşiktaş'ı beklediğini söylüyolar..
fenerin hocasi yok oraya gitmek istermisin dediklerinde zamani gelince olabilir demisti illa bjk olsun diye bir kaidesi yotur , biz istesek kosa kosa gelir bence vasat konyasporu bile cok iyi takim haline getirdi ve oynattigi futbolu da begeniyorum.

fenerin hocasi yok oraya gitmek istermisin dediklerinde zamani gelince olabilir demisti illa bjk olsun diye bir kaidesi yotur , biz istesek kosa kosa gelir bence vasat konyasporu bile cok iyi takim haline getirdi ve oynattigi futbolu da begeniyorum.
Süper Lig'de Göztepe'ye de iyi futbol oynatıyodu.Süper Lig'de 2. takımıyla kendini kanıtladı.Fb'ye Türk hocaların gideceğini tahmin etmiyorum.Gitseler bile futbolcusu taraftarı hocaya sıkıntı çıkarıyo.Yabancı hocalar yüksek maaşını almak için gelir.Bizim takımda da hocaların işleri zor oluyo ama yine de bi yarım sezon şans tanıyolar.Benim duyduğum Beşiktaş'ın teklifini bekliyomuş.Şenol Güneş gibi kalıcı teknik direktör getirirlerse bize rahatlıkla gelir..

Fotomaç kaynaklı bi haber.Galatasaray 2. teklifini yaptı oyuncuyu almayı çok istiyorlar şeklinde yazmışlar..

ışıtan güne nasıl saldırıyor ama talimatlı adamlar. takımı bu hale getirmiş hocaya tek laf yok

Bu kadar bos konuşmayın yav, kim talimatlı???

Burak Elmasla haftada 2 gün telefonla konuşan, Terim bu performansıyla gönderilse itiraz etmem diyen Haluk mu?

Yoksa iddia edildiği gibi Alioski ve Udinese’deki sagbeki bize çakmaya çalışanların paralı kalemleri mi?

Adamların söylediği birçok şey ertesi gün teyit oluyor, gazeteler izliyor bu adamları, ertesi gün haber yapıyor.

Birazcık hakkaniyet lütfen…

boş boş nöbet tutup duruyoruz bu çapsızların alabileceği oyuncu falan yok para yok deyip ağlayıp duruyorlar ulan trabzonda çok mu para var da adamlar visca'yı alıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt