Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bunu bu dönem bekliyordum ama yeni yönetim yeni oyuncular ama ayni ekip ayni sistemsizlik ayni plansizlik ayni muhabbetler
peeeehhh
Hoca aynı çünkü hoca bitti artık bazı şeyleri toparlamaya değiştirmeye çalıştıkça daha da dibe batirmaya başladı her zaman büyük bir efsanemiz olarak kalacak ama bu gidişle küfür yiye yiye gidecek duruma getirecek maalesef

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gedson transfer döneminin ilk beş gününde geldi, geldi.Yoksa umutlanmaya gerek yok.7-8 aydır istediğimiz apaçık belli biriyle şimdiye işi bitirmiş olmaları lazımdı.

Savanier-Dovbyk favorilerim benim de abi..
Dovbyk’i değilde ama Savanier net Türkiye liginde estirir. Bu Dovbyk videodan izlediğim kadarı ile söylüyorum bizim ligte çok gol atar. Ama bir kanadımız asist özellikli olması gerekiyor. Orta açma olayında çok mahir olmalı. Diğer türlü sıkıntılı gibi.

Dovbyk’i değilde ama Savanier net Türkiye liginde estirir. Bu Dovbyk videodan izlediğim kadarı ile söylüyorum bizim ligte çok gol atar. Ama bir kanadımız asist özellikli olması gerekiyor. Orta açma olayında çok mahir olmalı. Diğer türlü sıkıntılı gibi.
Dovbyk de estirir gibi abi.2si güzel 2li olurdu ama Savanier'i almak imkansız gibi..

Gedson transfer döneminin ilk beş gününde geldi, geldi.Yoksa umutlanmaya gerek yok.7-8 aydır istediğimiz apaçık belli biriyle şimdiye işi bitirmiş olmaları lazımdı.
Nelsson'a düşünmeden 7m gömen yönetimin üçe beşe bakmadan bu adamı havada kapması lazım.
(Yanlış anlaşılmasın parasını çoktan hak etti ve olasi satışında verdigimiz parayı en azından 2ye katlayacak olmasına karşın takımın orta saha ve ilerisi bomboşken stopere 7m gömmek garip bir hareketti, ama iyi ki almışız)

İsitanla buragin baska td dusunmeleri guzel,bos durmuyolarmis en azindan

Vizyon olarak guardiolanin yardimcisi fikride degerli ama mentalite olarak dogru bi isim degil bence

Kloop ekolu daha dogru

1 tane adam gibi santraforumuz olsa +10 yazmıştık tabloya ilk yarı. Orta saha ihtiyacı bariz, diyelim ki gedson geldi + ne bilim farzı misal kilit pasları çok etkili 10 numara falan aldık. Gel gelelim iyi bir forvet almazsak son vuruşları ön planda olan, oynayıp oynayıp skoru alamadığımız, saç baş yolduğumuz maçları yine görür gibiyim.

Yerli isimler arasında bize en çok yakıştırdığım isim duruşu itibariyle. Bir de bizim alt yapıdan İtalya'ya giden Tuğberk hoca vardı acaba o İtalya'da ne durumda başarılı mı? Çünkü ben artık iyi bir yabancı TD'nin Türkiye'ye geleceğini düşünmüyorum. Yoksa yabancı olarak Gallardo hem bizim projemize uygun gençlerle çalışan bir hoca olması hem de winner kimliğiyle çok isterdim ama yolu Türkiye'ye düşmez.

Fatih Terim olurda giderse Ömer Erdoğan’ın gelmesini isterim şahsen. Zaten yabancı hoca bizde olmuyor. Ancak Lucescu veya Gerets gibi adamlar olacak.

Terime hic soran olmusmu neden akli basin da bir yardimci td istemiyor diye? Yok cidden merak ediyorum cevabi ne olur, yok selcuk nejati den memunum benim icin sorunun cevabi olamaz.

Eger bir takim yerinde sayiyorsa, yeni gelen oyuncular gerileme yasiyorsa teknik taktik olarak hic ilerleme olmuyorsa burda teknik ekip de bir eksiklik olmali.

Terime bile ben onlardan memnunun deme hakki görülmemeli cünkü öyle olmadigi ortada. Sirf bir yabanci taktisiyen ile bu takim bile level atlardi ama terim istemiyor böyle birini

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt