Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Samiyen olsaydi bu takimin basinda bu kadar kredi verilmezdi ya

hoca kendini düşünüyor bu saatten sonra faydası olmaz. kendi iyi bırakmak istiyor hocalığı ama kimsenin 3 ay poşet olmamıza sabredeceği yok normal olarak. gitmeden bişey düzelmez o gemi 4-5 maç önce kaçtı
Aynen.Senin dedigin gibi ya cok dogru transferler olacak,takim ivme yakalayacak ki transferler geleene kadar hoca kazanmak zorunda maclari takimla.Ya da gidecek boyle sonlanmasini istemesem de

Gedson Fernandes 1,5 yıllık kiralık 1,5 milyon euro anlaşma.Portekiz transfer haberlerini paylaşan bi sayfa gibi..

Takim son 20dk maci saldi. Kimse risk almadi. Topcularin terime ölüp bittiklerini sanmiyorum cogu da gitmesini istiyordur. Terim gonderilmezse tudor doneminde yasanan bir kac tatsiz olay tekrarlanabilir. İs o radeye gelmeden yollar ayrilir umarim
Maçın en basından saldi takim.Cok isteksizdiler,gol atacagimizi hic bi dk dusunmedim.Hoca otoritesini yitireli 1 sene oldu

Oyuncular fatih terimi göndermek için bilerek oynamıyorlar yoksa bir maçta 30 tane net gol pozisyonunu harcayıp Denizli'ye elenmenin başka bir izahı yok bilerek gol atmiyorlar ama fatih terim henüz olayı anlamış değil hoş anlasa da yapacağı fazla bir şey yok oyuncu oynamazsa zorla oynatamazsin ipin ucunu kaçırdı fatih terim oyuncularda tek hedef fatih terimi kovdurtmak

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rahmetli ile olan kavgasında Fatih Terim'i tutardım da şimdi hak verdim bu Fatih Terim'den bir halt olacağı yok sırf ego derhal kovulmali

F.terim doneminde kacinci oyuncunun sakatlanip dondugunde minimum 10 kg fazlasi var saymayi biraktim. Bi 7-8 oyuncu olmuştur.
İlk aklima gelenler sabri ve arda*2 kere hatta.
Şu ardanın is tam rezillik.

Oyuncular fatih terimi göndermek için bilerek oynamıyorlar yoksa bir maçta 30 tane net gol pozisyonunu harcayıp Denizli'ye elenmenin başka bir izahı yok bilerek gol atmiyorlar ama fatih terim henüz olayı anlamış değil hoş anlasa da yapacağı fazla bir şey yok oyuncu oynamazsa zorla oynatamazsin ipin ucunu kaçırdı fatih terim oyuncularda tek hedef fatih terimi kovdurtmak

Sanmıyorum öyle bir şey yok

Eskiden benfica klasmanında takimdik.cikar başabaş top oynardık.benficada kadroya hiç giremeyen adamı kiralik bile alamıyoruz.Cica,Berkan,Taylan, Aytaç vs vs Melo,Fernando,inan,Sneijder ve hatta ayhanin krampolarini bile taşıyamaz.bu kadar kötü bir orta saha ben hatırlamıyorum.

baya sovuyorum ya trabzon macina gectiler sebep dun konusamamislar lan Galatasaray macini konustunuz mu hiyarlar. Daha 5 tane kritik pozisyon var dirsek var.

Populizm iste.. Bende tekrarlari bekliyorum bizim mac sonu vs.. Izleyememistim. Valla cok canim sIkkin. Bir daha dinlemek istiyorum yorumlari. Iyice b.k'a sardi isler hem teknik hem idari olarak.

Takim son 20dk maci saldi. Kimse risk almadi. Topcularin terime ölüp bittiklerini sanmiyorum cogu da gitmesini istiyordur. Terim gonderilmezse tudor doneminde yasanan bir kac tatsiz olay tekrarlanabilir. İs o radeye gelmeden yollar ayrilir umarim
td adayin var mi hral ?

benim : ilhan balut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt