- 18 Mayıs 2011
- 49.959
- 52.950
- 4.398
Ali Samiyen olsaydi bu takimin basinda bu kadar kredi verilmezdi ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen.Senin dedigin gibi ya cok dogru transferler olacak,takim ivme yakalayacak ki transferler geleene kadar hoca kazanmak zorunda maclari takimla.Ya da gidecek boyle sonlanmasini istemesem dehoca kendini düşünüyor bu saatten sonra faydası olmaz. kendi iyi bırakmak istiyor hocalığı ama kimsenin 3 ay poşet olmamıza sabredeceği yok normal olarak. gitmeden bişey düzelmez o gemi 4-5 maç önce kaçtı
ertac bu saatten sonra tsl'deki en tutrugum futbolcudur.
macin icine sican firati mac bitince kelleden avlamış, nereden bakarsan içimi sogutan hareket
Ekibimize kazandirilmasi gerektigini 1 yıldır defaatle tekrarliyoruzertac bu saatten sonra tsl'deki en tutrugum futbolcudur.
macin icine sican firati mac bitince kelleden avlamış, nereden bakarsan içimi sogutan hareket
ertac bu saatten sonra tsl'deki en tutrugum futbolcudur.
'!!!!Ekibimize kazandirilmasi gerektigini 1 yıldır defaatle tekrarliyoruz
Maçın en basından saldi takim.Cok isteksizdiler,gol atacagimizi hic bi dk dusunmedim.Hoca otoritesini yitireli 1 sene olduTakim son 20dk maci saldi. Kimse risk almadi. Topcularin terime ölüp bittiklerini sanmiyorum cogu da gitmesini istiyordur. Terim gonderilmezse tudor doneminde yasanan bir kac tatsiz olay tekrarlanabilir. İs o radeye gelmeden yollar ayrilir umarim
F.terim doneminde kacinci oyuncunun sakatlanip dondugunde minimum 10 kg fazlasi var saymayi biraktim. Bi 7-8 oyuncu olmuştur.Rahmetli ile olan kavgasında Fatih Terim'i tutardım da şimdi hak verdim bu Fatih Terim'den bir halt olacağı yok sırf ego derhal kovulmali
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gedson Fernandes 1i5 yıllık kiralık 1i5 milyon euro anlaşma.Portekiz transfer haberlerini paylaşan bi sayfa gibi..
Sanmıyorum öyle bir şey yokOyuncular fatih terimi göndermek için bilerek oynamıyorlar yoksa bir maçta 30 tane net gol pozisyonunu harcayıp Denizli'ye elenmenin başka bir izahı yok bilerek gol atmiyorlar ama fatih terim henüz olayı anlamış değil hoş anlasa da yapacağı fazla bir şey yok oyuncu oynamazsa zorla oynatamazsin ipin ucunu kaçırdı fatih terim oyuncularda tek hedef fatih terimi kovdurtmak
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O kadar da hata yapmazlar15 m euro okudum hem de 3 defa üst üste, pis sövdüm ama ha
baya sovuyorum ya trabzon macina gectiler sebep dun konusamamislar lan Galatasaray macini konustunuz mu hiyarlar. Daha 5 tane kritik pozisyon var dirsek var.Trtspor diyorsun![]()
baya sovuyorum ya trabzon macina gectiler sebep dun konusamamislar lan Galatasaray macini konustunuz mu hiyarlar. Daha 5 tane kritik pozisyon var dirsek var.
td adayin var mi hral ?Takim son 20dk maci saldi. Kimse risk almadi. Topcularin terime ölüp bittiklerini sanmiyorum cogu da gitmesini istiyordur. Terim gonderilmezse tudor doneminde yasanan bir kac tatsiz olay tekrarlanabilir. İs o radeye gelmeden yollar ayrilir umarim