Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca degisir o ayri konu
Ama adam gibi bir tane komutan 6 nr alinmazsa bu takim kümeye oynar
viski göbeği ne lan
Bira göbeği diye biliyorumviski göbeği ne lan
üstad harika futbolumuzu hakemler yüzünden galibiyetle taçlandiramiyoruz bu durum ne zaman düzelecekRize macinda Berkana kirmizi penalti verdiler berkaninki daha hafifti.Dun Baris Alperinkini Ezgectiler.Burak Elmas baya bos biriymis hic bir insiyatif alamiyor ne Hoca konususunda ne Tff konusunda ne Yapacaz Bu Burak Beyle bilmiyorum.
En acil nokta bence 6 nrbence hicumda yetkin biri lazım . öncelik sağ kanat olmalı. topu alınca ekibimizi rahatlatacak bir kanat oyuncusu yok. malatyada bile çuhayir diye bi herif var veriyolar adam 1 dk rakibin başını döndürürken takım arkadaşları oturup çay içiyor.
viskinin göbeği mi olur lan?
Zengin göbeği oluyor o. Fakirler bira göbeği der zenginler viski göbeği.viskinin göbeği mi olur lan?
Yine ceza mı yiyecekkadir çetinçalı istihbarat olarak hatay maçında ft kulübede olmayabilir diyor
Bana bunlarla gelme yaw ..Baskanda Hocada gidebilir.Hakemler sanki harika gibi davranmayin yarin obur gun cok iyi bir td gelir ama yine hakemler yuzunden puan kaybedersek o zaman gorucem ben sizi .Bu halimizle bile hakemler 15 puanimizi caldi .üstad harika futbolumuzu hakemler yüzünden galibiyetle taçlandiramiyoruz bu durum ne zaman düzelecek
Önce kendimizi düzeltelim, sonra dışarıyı.Bana bunlarla gelme yaw ..Baskanda Hocada gidebilir.Hakemler sanki harika gibi davranmayin yarin obur gun cok iyi bir td gelir ama yine hakemler yuzunden puan kaybedersek o zaman gorucem ben sizi .Bu halimizle bile hakemler 15 puanimizi caldi .
Bu mantiktan cikmazsak daha canimiz cok yanar ben dun h9ca istiafa eder diye bekledim etmedi bizde gidipde hocanin kulagini cekerek mi gondericez anlamiyorum .Baskanda insiyatif almiyo.He biz kotuyuz zaten bosverelim hakemler anamizi bellesin mi diyelim.Önce kendimizi düzeltelim, sonra dışarıyı.