Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu adam kaç yaşında acaba ? Benim hoşuma gitmedi pek. Bunda ışık olsa şimdiye kadar bir yerlerde başlamış olmalıydı. Taniyolar biliyolarsa eğer bişey diyemem de bana mantıkli gelmedi. İnşallah bizdeki yaşlı yardımcı antrenörler gibi değildir.

Yeni teknik direktör Dominic Torretto mu olacakmış?

Millet Fatih Terim’i seviyor diye çakma Galatasaray’lı mı oluyor.? Terbiyeni aşma kardeş,yakışmıyor.
Ya sen surda terbiyeden bahsedecek adammisin once bunu bi sor kendine,taylan konusunda nasil bir terbiyeye sahip oldugunu hepimiz gorduk,biliyoruz,ne oldu zaman gecince unutucaz mi sandin

Gs kotu gidiyomu gidiyo,buna sebep kim ft,siz ise ftyi savunup bizim bayir asagi gitmemize sebebiyet verdiniz,direkt sebebiyet vermesenizde devam edilmeli diyerek pay sahibi oldunuz

Bende o sebeple cakma gsliler dedim

Gayet basit ve hakli bir gerekce ile niye oyle yszdigimida anlamissindir umarim

Simdi merakla takip edecez sizi,bakalim yeni td olurda 3 sezon basarisiz olur ve kume dusme hattina bizi gotururse bakalim sabir diyecekmisiniz

He demezseniz cakma gslisiniz iste gayet net

Varmi baska anlamadigin bi yer

Bir İspanyol’un Türkiye’de başarılı olduğu nerden görülmüş.? Yönetim bir gerizekalılık yapıpta almasa bari. Kasap Delboske bile birşey yapamadı.

Stajyer Başkanımıza, Stajyer hoca işte. Zaten oyuncuların bir çoğuda genç ve stajyer sayılır. Mutlu mesut bu sezonu bitiririz.

Ya sen surda terbiyeden bahsedecek adammisin once bunu bi sor kendine,taylan konusunda nasil bir terbiyeye sahip oldugunu hepimiz gorduk,biliyoruz,ne oldu zaman gecince unutucaz mi sandin

Gs kotu gidiyomu gidiyo,buna sebep kim ft,siz ise ftyi savunup bizim bayir asagi gitmemize sebebiyet verdiniz,direkt sebebiyet vermesenizde devam edilmeli diyerek pay sahibi oldunuz

Bende o sebeple cakma gsliler dedim

Gayet basit ve hakli bir gerekce ile niye oyle yszdigimida anlamissindir umarim

Simdi merakla takip edecez sizi,bakalim yeni td olurda 3 sezon basarisiz olur ve kume dusme hattina bizi gotururse bakalim sabir diyecekmisiniz

He demezseniz cakma gslisiniz iste gayet net

Varmi baska anlamadigin bi yer
Hocam neden insanlara bu şekilde yakıştırma yapıyosun anlamadım ben. Zaten GS da bu şekilde 3 sene başarısızlık kredisi olan tek kişi FT idi. Herkes umutla bekledi belki biseyler olur diye olmadı. Yani şimdi hocaya inanıp sevenler çakma mi oldu? Bu alakasız birşey. Gerçekten alakası yok dediğin şeyin. Zamaninda inandı insanlar hocaya ve büyük başarılar geldi yine inandılar olmadı bu sefer. O zaman 1990 larda inanıp güvenenler sevenlerde cakmaydi öyle mi? Kimse çakma değil herkes taraftar. Bazısı farklı düşünür görür bunada saygı duymak lazım. Ama saygıyi ilk başta basarisiz olmuşsa da hocaya önce göstermek lazım. Buda benim fikrim. Çakma GS'li isem geri kalanlar nasıl gs li bende merak ediyorum.
Ki bu mesaj başkasına yazılmıştı ama genelleme yaptığın için cevaplamak istedim.
İnsanlar başarısız da olsa hocayı seviyodu. Üzülmüşler bence böyle genellemeli mesajlara gerek yok

topa sahip olma oyunundan bıkıp niçin bu oyunun allahı guardiolanın yardımcısını getiriyoruz allah aşkına

IMG-20220110-WA0016.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt