Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Öncelikle o ekipte yer almıyor. Bunu netleştirelim. TD'lik yapmaya kalkıp bu ekipten ayrılmıştı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni uzattı devre arası hele terim sonrası dönemde sucukçukar daha ilk maçtan manciniye neler yaptılar. Genç hocalar fazla dayanamaz.Ilhan palut tek mantikli secenek bence
Kardeşim bu adamın hocalık geçmişi içler acısı ya ne yapmaya çalışıyorsunuz
Dursun, kardeşimDemekki bana Igor Tudor ismini verince Hoca gidiyormus

scot ne zaman biatçı oldu iyice kafayi yediniz :dDAHA BITMEDI
NE KADAR BIATCI VARSA GITMELI
NECATI ATES
SELCUK INAN
FADIL KOSUTAN
SCOTT PIRI
Aman hocam köpekte olsa bu kulüpten içeri adımını atmamalidir o Şenol denen zimbator. Ona ayrı bir kıllığım var yabancı hususu ve milli takimdan dolayıZımbatoru getirin lan köpeğimiz yapıp yazın kovarız
Ya sen surda terbiyeden bahsedecek adammisin once bunu bi sor kendine,taylan konusunda nasil bir terbiyeye sahip oldugunu hepimiz gorduk,biliyoruz,ne oldu zaman gecince unutucaz mi sandinMillet Fatih Terim’i seviyor diye çakma Galatasaray’lı mı oluyor.? Terbiyeni aşma kardeş,yakışmıyor.
Hocam neden insanlara bu şekilde yakıştırma yapıyosun anlamadım ben. Zaten GS da bu şekilde 3 sene başarısızlık kredisi olan tek kişi FT idi. Herkes umutla bekledi belki biseyler olur diye olmadı. Yani şimdi hocaya inanıp sevenler çakma mi oldu? Bu alakasız birşey. Gerçekten alakası yok dediğin şeyin. Zamaninda inandı insanlar hocaya ve büyük başarılar geldi yine inandılar olmadı bu sefer. O zaman 1990 larda inanıp güvenenler sevenlerde cakmaydi öyle mi? Kimse çakma değil herkes taraftar. Bazısı farklı düşünür görür bunada saygı duymak lazım. Ama saygıyi ilk başta basarisiz olmuşsa da hocaya önce göstermek lazım. Buda benim fikrim. Çakma GS'li isem geri kalanlar nasıl gs li bende merak ediyorum.Ya sen surda terbiyeden bahsedecek adammisin once bunu bi sor kendine,taylan konusunda nasil bir terbiyeye sahip oldugunu hepimiz gorduk,biliyoruz,ne oldu zaman gecince unutucaz mi sandin
Gs kotu gidiyomu gidiyo,buna sebep kim ft,siz ise ftyi savunup bizim bayir asagi gitmemize sebebiyet verdiniz,direkt sebebiyet vermesenizde devam edilmeli diyerek pay sahibi oldunuz
Bende o sebeple cakma gsliler dedim
Gayet basit ve hakli bir gerekce ile niye oyle yszdigimida anlamissindir umarim
Simdi merakla takip edecez sizi,bakalim yeni td olurda 3 sezon basarisiz olur ve kume dusme hattina bizi gotururse bakalim sabir diyecekmisiniz
He demezseniz cakma gslisiniz iste gayet net
Varmi baska anlamadigin bi yer