- 18 Mayıs 2011
- 52.985
- 56.859
- 4.613
bizde miydi deasunsao gitti mi bizden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizde miydi deasunsao gitti mi bizden
3'lü defansa dönmeyi düşünsekKaleci ve en az bir savunmacının yerli olması lazım bence
ankarasporda izledim berki gercekten ismailden kotuHerhangi bir direk bile ismailden kötü olamaz
ispanyol bartuğa şans verir mi dersinasunsao gitti mi bizden
bizde miydi de
ispanyol bartuğa şans verir mi dersin
Anlamadığım kısım ligde toplam 90 dk bile oynamamis sadece kupada iyi oynamış ne ara ışık gördüler de eyupte bile tercih edilmeyen adama para bağlıyorlar..
Ayriyetten bu şekilde kimi gönderirsek gönderelim 1 milyona geri alınabilir opsiyonu koymak şart ne olur ne olmaz..
Renktaş ben o mevkide genç oyuncu oynatılacaksa Bartug oynatilmali düsuncesindeyim çok ciddiyim Bartug Karzevden üst potansiyel yeter ki takıma aitligi kazandirilsin gitme fikrini kafasından çıkarıp sözleşme uzatirsa çok faydalı olur ama bana kalırsa takıma Şef gerek hem oyunu hem tribünleri yönlendirecek sert lider bir oyuncu gelmeli orayaeden karzev 6 no´ya iyi olurdu da ayagi kirikdi yeni sahalara dondu son durumu ne bilmiyorum
kendi gitmek istiyormusRenktaş ben o mevkide genç oyuncu oynatılacaksa Bartug oynatilmali düsuncesindeyim çok ciddiyim Bartug Karzevden üst potansiyel yeter ki takıma aitligi kazandirilsin gitme fikrini kafasından çıkarıp sözleşme uzatirsa çok faydalı olur ama bana kalırsa takıma Şef gerek hem oyunu hem tribünleri yönlendirecek sert lider bir oyuncu gelmeli oraya
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yeter!!!
Yeter!!!
Çocuğa şans verilmedi taylani beslicez diye Z kuşağı futbolcuları proje sunmazsan ve bunu uygulamaya koymazsan sadece sözlerle ikna edilemiyor bizim evladimizsin mantığı bitti artık son yıllarda tüm gençler bedavaya Avrupa'ya gidiyor başarılı oluyor olamıyor ama kulüplerine guvenmedikleri anda gidiyorlarkendi gitmek istiyormus
Ben de diyorum bu kadar terlemiş olamaz herhalde![]()
Alanya’nin zorunlu satin alma opsiyonu 1 milyon euro demek. Babacar takimdan ayrildi. Diedhiou Afrika kupasinda. Baska forvetleri yok. Farioli forma’yi verir o zaman.