Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaleci ve en az bir savunmacının yerli olması lazım bence
3'lü defansa dönmeyi düşünsek

O zaman orta sahaya veya kanatlara bir yerli yazabiliriz

Mesela formu iyi olsa Emre Kılınç veya Barış Alper olabilirdi

Bence defansta yerli kullanmak pek uygun değil

Çünkü iyi bir isim yok öyle

Anlamadığım kısım ligde toplam 90 dk bile oynamamis sadece kupada iyi oynamış ne ara ışık gördüler de eyupte bile tercih edilmeyen adama para bağlıyorlar..
Ayriyetten bu şekilde kimi gönderirsek gönderelim 1 milyona geri alınabilir opsiyonu koymak şart ne olur ne olmaz..

attığı gollere bak
BAY bişey yapsın diye beklioz bide

eden karzev 6 no´ya iyi olurdu da ayagi kirikdi yeni sahalara dondu son durumu ne bilmiyorum
Renktaş ben o mevkide genç oyuncu oynatılacaksa Bartug oynatilmali düsuncesindeyim çok ciddiyim Bartug Karzevden üst potansiyel yeter ki takıma aitligi kazandirilsin gitme fikrini kafasından çıkarıp sözleşme uzatirsa çok faydalı olur ama bana kalırsa takıma Şef gerek hem oyunu hem tribünleri yönlendirecek sert lider bir oyuncu gelmeli oraya

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Renktaş ben o mevkide genç oyuncu oynatılacaksa Bartug oynatilmali düsuncesindeyim çok ciddiyim Bartug Karzevden üst potansiyel yeter ki takıma aitligi kazandirilsin gitme fikrini kafasından çıkarıp sözleşme uzatirsa çok faydalı olur ama bana kalırsa takıma Şef gerek hem oyunu hem tribünleri yönlendirecek sert lider bir oyuncu gelmeli oraya

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kendi gitmek istiyormus

D_3OVJTWwAEWD0U.jpg

Alanya’nin zorunlu satin alma opsiyonu 1 milyon euro demek. Babacar takimdan ayrildi. Diedhiou Afrika kupasinda. Baska forvetleri yok. Farioli forma’yi verir o zaman.
Ben de diyorum bu kadar terlemiş olamaz herhalde
O kadar çalışsa bizde kalırdı
Meğer adamın saçıymış

1642106721681.webp

doğal şapka/şemsiye maşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt