Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben daha önce Terim döneminde bir çok kez hocayı savundum en kötü gününde bile destek oldum en sonunda Burak Elmas'la iyi bir yapı kurulup şans almalı demiştim bugün geldiğimiz noktada hocanın kendi hataları yüzünden başarısızlığa sürüklendiğini düşünüyorum mesela Luyindama, Yedlin, Feghouli, Babel, İsmail, Fatih gibi oyunculara hiç bulaşmayacaktı geçen sezon sonu herkesin ortak fikir olarak yollanması gereken adamları sayıyordu ki bunları yollayacaktı yapılanmanın önemi ortaya çıkacaktı bugün geldiğimiz noktada gitsin denilen bütün adamlar 3 hafta önce 11'de oynuyordu en başta kendi laflarıyla çelişti değişim hepimiz istiyorduk kaybetmeyi de göze aldık ama bunu yaparken en azından İsmail yerine 17 yaşındaki çocuğu oynatmalıydı ya da Luyindama yerine Işık Kaan ısrar etmeliydi örnekler çoğaltılabilir bunları hiç yapmadın gurbetçi scout transferi yapıp koymalıydın. Ama işte olayın koptuğu nokta dediğim gibi gitsin denilen adamlar galibiyet için sahaya çıkartıldı ve bu adamlar hocanın kariyerinin sonlanmasına sebep oldu hoca bence fazla güvendi ve güvenmekle hata yaptı. Galibiyet için kadro çıkarıp başarısız olduğunda da hocaya yazacaktı. Ne olursa olsun güzel bir ayrılığı hak ediyordu ama o da olmadı.

Gelelim Torente onun için de aynısını söyleyeceğim hocaya ne olursa olsun sonuna kadar destek olmalıyız bilgi seviyesi yüksek bir teknik adam olduğu gözüküyor hücumda bile bugün baya organize ve pas hızı yüksek bir takım seyrettik aynı sistemi oynadığımızı ama doğru bir şekilde oynayacağımızı düşünüyorum mesela kaleci, 6 numara ve pivot forvetle bu sistemde çok başarılı olabilir. Bugün iki takımdaki kaleci ve forvetleri değiştirsek gerisi aynı kalsa maç 1-4/1-5 dahi bitebilirdi. Zamana ihtiyacı olduğu kesin takımın onun pas hızındaki temposuna alışması içinde zaman gerekiyor çünkü Terim zamanı top hızı yavaşken bugün merkezden ve bekler üzerinden pas hızı yüksek ayakta çok top tutmayan takım izledik. Dediğim gibi Terim sevgisi hiçbir zaman değişmeyecektir ama sırf Torent başarısız olmasını istemek başka bir şey o yüzden ne olursa olsun desteklemeliyiz. Umarım başarılı olursun.

Transfer haberleri filan yok mu yafff harbi harbi takım küme düşecek...

Okanı giresundan almak çokmu zor ?gereksiz yere kaleci arayışına giriyoruz elde varken var olanı niye hala almadığımızı anlamakta güçlük çekiyorum.

Lan ne bu cesaret? Sanki talimat almis gibi her pozisyon provoke her pozisyon kavga o kamara alpaslana yaptigi kafa hareketinde bile ucmaliydi. Sanki siz yapin biz es geceriz gibi anlasmislar. Her pozisyonda yildirim cakmis gibi kendini yere atipta bikere uyari almamak falan filan. Neydi bu arkadas tam bi skandal.

Bir sonraki maçta da İsmail cipe olursa kalede maçı izlemen herhalde

Antrenörün aciklamalarina bak herhangi bi türk antrenör olsa ortaligi yikardi böyle mactan sonra, adam gelismek icin ne yapabiliriz derdinde, o bile umut verici.

Işıtan ın menajerlik bağlantılarından dolayı gelecek isimlerden çıkar sağlayacağı söyleniyor ama ortada transfer yok..
Bide herşeyden bağımsız büyük takımların kullanmadığı oyuncuları kiralayamacak kadar mı beceriksizsiniz anlamıyorum..

Hiçbisey bilmiyosanız şu adamlar serbest anlaşın getirin transfer olmamasının imkanı yok yapılmazsa art niyet var demektir özellikle ocampo kaçmayacak isim..

Bu Fenerden de kötü takım olunmaz diyordum ama büyük konuşmuşum. Gülme komşuna gelir başına. Dursun Özbek'ten kötü başkan hayatta olmaz diyordum. Onda da büyük konuşmuşum. Burak Elmas daha 6. ayinda Dursun Özbek'ten 10 kat daha kötü başkan olduğunu kanıtladı. Yazıklar olsun adam gibi bir başkan cikartamiyiroruz. Keşke Eşref Hamamcioglu kazansaydi başkanlığı. Takımın akil insanları da kayiplarda sus pus TFF hakemler dogruyor takımı küme düşürecek bir Allah'ın kulu da çıt yok. Nasıl bir zamandır Galatasaraylılar için bu yaşıma kadar böyle bir durumla karşılaşmamıştım sinaniyoruz resmen.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Herkes kendini hazırlasın 4lü skorlara olan takım savunmasının içinden geçecek :( 4 yiyip 5 atıyorsak sorun yok gerçi

yahu takımı okadar gömmeye gerek yok . nellson , mustafa gelince güzel olucak. ama sorun şurda . sağ kanat , ön libero ( oyun kurucu ) , sağlam kaleci , birde 10 numara . olay bu yoksa kalite olarak okadar kötü değiliz. avrupa birincisi cıktı bu takım en az gol yiyen takım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt