Mehmet Can
Tecrübeli Üye
- 7 Temmuz 2010
- 6.533
- 2.133
- 1.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cicaldau'yu da kenara al renktaş.
ilk başta aldım sonradan yazdım valla takımın elle tutulur bir yanı yok malesefCicaldau'yu da kenara al renktaş.
8 subatTahta ne zaman kapaniyor
Yav orta saha dediğin bir şut çeker, bir ara pası atar, bir asist yapar olmadı bir gol falan atar yahu bu Taylan, Berkan, Cicaldau 3'lüsü saha içerisinde ruh gibi gezmekten başka bir şey yapmıyorlar anasını satayım nerede bizim eski Melo, Fernando, Sneijder, orta sahası hatta Ndiaye, Lemina, Seri bile bunlardan daha iyiydi adamların sezonda en azından 1 gol de olsa golleri vardı mücadele edip koşuyorlardı Taylan ve Berkan'dan skora katkı anlamında bu zamana kadar hiç bir şey almadık
Tskler Oral Bey8 subat
Tahtayı biz açar biz kapatırız !!!Tahta ne zaman kapaniyor
Way be Sneijder gitti Belhanda geldi simdide Cica zirveden dibe Belhanda Cicaya gore cok cok iyi futbolcu malesef Taraftar kufur etsede sovsede surekli dikine oynamaya calisan insiyatif almaya calisan bi adamdi cok pas hatasi yapiyordu bizi cok zor durumlarda birakiyordu ama gercekten Cica kadar vasifsiz biri degildi Belhanda
Way be Sneijder gitti Belhanda geldi simdide Cica zirveden dibe Belhanda Cicaya gore cok cok iyi futbolcu malesef Taraftar kufur etsede sovsede surekli dikine oynamaya calisan insiyatif almaya calisan bi adamdi cok pas hatasi yapiyordu bizi cok zor durumlarda birakiyordu ama gercekten Cica kadar vasifsiz biri degildi Belhanda
çünkü sen aldırdın hocam
karavana transferin yok
Bence mavi boya yaptılar köstebeği bulabilmek için. Boey varken Yedlin'in onayamayacağı belli zaten. Sızdıranı yakalamışlardır büyük ihtimalle.Bir gün önce tüm kadro sızmıştı (yedlin dışında)
![]()
Florya'da casus avı! G.Saray krizlerine yenisi eklendi...
Hatayspor’a Cimbom’un taktik antrenmanları ve muhtemel onbiri ile ilgili bilgi sızdırıldığını öğrenen yöneticiler çileden çıktı. Başkan Elmas, Bikem Kanık ile birlikte apar topar Hatay’a gitti.www.sozcu.com.tr
İç/diş düşman bitmiyor mübarek
Nelsona da 7 berkana da 4 verdik. Hepsi boşa gittiCica oturmus bir takimda is yapar. Gelmeden once de demistim videolarini izlediginde goze hos gelen bir oyun stili olmadigini gorebiliyorsun ama sistemi olan bir takimda is yapar. Morutan yetenekli topcu ama sadece yetenekli olmak yetmiyor. Sag kanada daha farkli bir profil alinmaliydi. 5.7 milyon euro verecegimiz oyuncu hala ilk 11 oyuncusu degil. Neden olmadigini az cok anlayabiliyorum. Benim aklima takilan, bu iki Rumen’in 90 dklik maclarini izleyip hoca’ya oneren scout kim. Nasil izleyip onermis cok merak ediyorum. 12 milyon euro verdik ikisine. Bu para ile daha iyi oyuncular alinabilirdi.