Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
16bf2f416c6bdd305159fcf9e7e759791711112.jpg

Bu takımda orta sahada BAM dönemini gördük ama baktığımda;
Mustafa Sarp: savunma yönü olan, topu aldığında da bazen dikine gidebilen, gol dahi atabilen bir adamdı.
Barış: yeteneksizdi ama en azından hırslıydı. Sahada mücadele ediyordu.
Ayhan: hiç olmazsa çalım yeteneği vardı. Durmadan kendi etrafında dönüp taraftarı deli etse de ileriye doğru pasla atak başlatabiliyordu.

Bu orta saha BAM'dan çok daha kötü bir orta saha kesinlikle. Skor katkısı yok, yaratıcılık yok, oyunu açma, kanat değiştirme yok, kilit pas yok...

Yav orta saha dediğin bir şut çeker, bir ara pası atar, bir asist yapar olmadı bir gol falan atar yahu bu Taylan, Berkan, Cicaldau 3'lüsü saha içerisinde ruh gibi gezmekten başka bir şey yapmıyorlar anasını satayım nerede bizim eski Melo, Fernando, Sneijder, orta sahası hatta Ndiaye, Lemina, Seri bile bunlardan daha iyiydi adamların sezonda en azından 1 gol de olsa golleri vardı mücadele edip koşuyorlardı Taylan ve Berkan'dan skora katkı anlamında bu zamana kadar hiç bir şey almadık

üc transfer yapabilirsek bu sezon icin yeterli olur.

belki ozaman yanindaki oyuncularda biraz daha iyi performans gösterir.

kaleci, 6no, forvet sart.

ama bir an önce yapilmasi lazim bu transferlerin. son güne kadar beklersek hic yapmasinlar, direk ikinci lig icin takimi kursunlar.

Bir gün önce tüm kadro sızmıştı (yedlin dışında)

İç/diş düşman bitmiyor mübarek

Yav orta saha dediğin bir şut çeker, bir ara pası atar, bir asist yapar olmadı bir gol falan atar yahu bu Taylan, Berkan, Cicaldau 3'lüsü saha içerisinde ruh gibi gezmekten başka bir şey yapmıyorlar anasını satayım nerede bizim eski Melo, Fernando, Sneijder, orta sahası hatta Ndiaye, Lemina, Seri bile bunlardan daha iyiydi adamların sezonda en azından 1 gol de olsa golleri vardı mücadele edip koşuyorlardı Taylan ve Berkan'dan skora katkı anlamında bu zamana kadar hiç bir şey almadık

illeri pasi birak defanstan pas bile alamiyorlar. berkan dün yine bir top sektirdi ilk bes dakida yine gol yiyecektik.

lemina kendi ceza sahamizin icinde adam geciyordu ve kimse aman kaptirir diye düsünmüyordu.

Way be Sneijder gitti Belhanda geldi simdide Cica zirveden dibe Belhanda Cicaya gore cok cok iyi futbolcu malesef Taraftar kufur etsede sovsede surekli dikine oynamaya calisan insiyatif almaya calisan bi adamdi cok pas hatasi yapiyordu bizi cok zor durumlarda birakiyordu ama gercekten Cica kadar vasifsiz biri degildi Belhanda

Way be Sneijder gitti Belhanda geldi simdide Cica zirveden dibe Belhanda Cicaya gore cok cok iyi futbolcu malesef Taraftar kufur etsede sovsede surekli dikine oynamaya calisan insiyatif almaya calisan bi adamdi cok pas hatasi yapiyordu bizi cok zor durumlarda birakiyordu ama gercekten Cica kadar vasifsiz biri degildi Belhanda

bencede bize sneijder, belhande, lincoln gibi kendini büyük liglerde kanitlamis adamlar lazim. cica gibi morutan gibi adamlari uygun fiyata alabilirsen, alip denersin. ama böyle genc ve daha avrupanin büyük liginde hic oynamamis oyunculardan takim kurarsan böyle dibi görürsün.

tamam diger yilar gibi 30yas üstü futbolculara okadar para baglamak dahada yanlis ama sirf genclerle de olmuyor iste.

bence iyi bir alti numara bulabilirsek cica'nin karkisida artacaktir.

çünkü sen aldırdın hocam

karavana transferin yok

Bir gün önce tüm kadro sızmıştı (yedlin dışında)

İç/diş düşman bitmiyor mübarek
Bence mavi boya yaptılar köstebeği bulabilmek için. Boey varken Yedlin'in onayamayacağı belli zaten. Sızdıranı yakalamışlardır büyük ihtimalle.

Cica oturmus bir takimda is yapar. Gelmeden once de demistim videolarini izlediginde goze hos gelen bir oyun stili olmadigini gorebiliyorsun ama sistemi olan bir takimda is yapar. Morutan yetenekli topcu ama sadece yetenekli olmak yetmiyor. Sag kanada daha farkli bir profil alinmaliydi. 5.7 milyon euro verecegimiz oyuncu hala ilk 11 oyuncusu degil. Neden olmadigini az cok anlayabiliyorum. Benim aklima takilan, bu iki Rumen’in 90 dklik maclarini izleyip hoca’ya oneren scout kim. Nasil izleyip onermis cok merak ediyorum. 12 milyon euro verdik ikisine. Bu para ile daha iyi oyuncular alinabilirdi.

Cica oturmus bir takimda is yapar. Gelmeden once de demistim videolarini izlediginde goze hos gelen bir oyun stili olmadigini gorebiliyorsun ama sistemi olan bir takimda is yapar. Morutan yetenekli topcu ama sadece yetenekli olmak yetmiyor. Sag kanada daha farkli bir profil alinmaliydi. 5.7 milyon euro verecegimiz oyuncu hala ilk 11 oyuncusu degil. Neden olmadigini az cok anlayabiliyorum. Benim aklima takilan, bu iki Rumen’in 90 dklik maclarini izleyip hoca’ya oneren scout kim. Nasil izleyip onermis cok merak ediyorum. 12 milyon euro verdik ikisine. Bu para ile daha iyi oyuncular alinabilirdi.
Nelsona da 7 berkana da 4 verdik. Hepsi boşa gitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt