Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 33.089
- 47.462
- 2.968
Tete, Cherki falan da satacaklar. Toparlarlar diye düşünüyorumLyon'un son dönemde mali durumları iyi degildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tete, Cherki falan da satacaklar. Toparlarlar diye düşünüyorumLyon'un son dönemde mali durumları iyi degildi
Söz verdim açıklayamam.transferleri açıklayın artık!
bjk defansındakiler kadar kötü mü emin,bilemiyorum.herifler konya macında 10,alanya macında net 6 pozisyon verdilerUlan emin yarında bizden değil rakipten oynarsan cok küfür yersin
Raporladım umarım ceza alırsın.
Abdulkerimle yakınlığın vardır elbet mutlaka duyduğun şeylerde vardır renktaş ama bazen çok bilirkişi gibi takılıyorsun forumda beni rahatsız ediyor bu kadarı bence biraz tavrı azaltmalısınRaporladım umarım ceza alırsın.
Yakarsa yine dünyayı garipler yakar diyosunYarın bizi yakarsa Emin Bayram yakar. Başkasına ihtimal vermiyorum.
3 gol yemezsek kazanırız.Yarın bizi yakarsa Emin Bayram yakar. Başkasına ihtimal vermiyorum.
Dany'den daha iyi oldugu kesinYarın bizi yakarsa Emin Bayram yakar. Başkasına ihtimal vermiyorum.