Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Borrow mu alıyoruz

the-office-ed-helms.gif

Barrowu vermeye razi gibi bologna,zorunu satin alma erden timurun istediği fiyata biter ancak

Katılmıyorum. Mounir de iyidi mesela Emre onu da şutladı istediklerini yapmıyor diye.

Traore kalbur üstü bir adam, özellikle maçı koparma noktasında ilaç olurdu ama sakatlık problemi var, esas sorunu da o.
Maç koparma noktasında hızlı ve patlayıcı futbolcular daha iyi oluyor buna katılıyorum ama bu konuda ne Traore ne de Mounir olurdu çok net Onyekuru olurdu 2018-19'da 0-0'ı çok zor aşıyorduk 1-0'dan sonra her maçı Onyekuru alıp götürüyordu Traore ve Mounir o kadar patlayıcı özelliği yüksek değil sadece Traore'nin Mounir'e oranla daha fazladır.

Neyi vermedi yav
Seferle Yusuf sadece
Ross sakatlanana kadar iyidi
Midstjö iyi herif kim ne derse desin
Kazım sakatlanana kadar iyiye gidiyordu
Mata'nın da katkısı kötü değil, skor noktasında. Zaten ekstra olarak alındı.

Hatta Sefer de cvsiyle kötü bir seçenek değildi.

Burada kötü yönetilen süreç sadece Yusuf var, onda da herkes sevinmişti geldiğinde zira yabancı adama 6yı verdik dedim diye bana laf atan olmuştu bayağı.

Yusuf'a bile tutmadı demem, Fener Ferdi'yle Zajc'ı 4. senelerinde kazandı, ne olacağı belli olmaz.
Kötü transfer demedim zaten beklenen verimi vermediler şuan için

En çok sevindiğim transferlerden biri seferdi ama hiç tutmadı mesela

Gambia Milli takiminda oynayan oyuncu > ret

Afrika'dan bir ulkeyi temsil eden oyuncu alinacaksa en azindan Dunya Kupasina giden ulkelerden olsun, ne bilim Gana, Kamerun Nijerya gibi. Gambia ne ula? Yok Zimbabwe.
o ülkelerin gs'yi takip etmesini severim

Ismi sir gibi saklanan esrarengiz kanat forvet geldi mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt